Chevrolet Epica'nın fiyatı düştü

Güncelleme Tarihi:

Chevrolet Epicanın fiyatı düştü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2010 12:19

Yeni Chevrolet Epica'nın 2.0 litre motor ve 150 beygirlik dizel otomatik vitesli modelinin fiyatını düşürdü.

Haberin Devamı

Chevrolet'ten yapılan açıklamada, Yeni Epica’nın sınıfındaki 1.6 litre benzinli düz vitesli modellerin fiyat seviyesinde satışa sunulduğu kaydedildi. Epica’nın 2.0 litre 150 beygir dizel 6 ileri otomatik şanzımanlı modelinin fiyatı 55 bin 310 TL’den başlıyor.

İşte Yeni Epica / Foto-Galeri

4.81 metre uzunluğa sahip Epica geniş iç mekanı ve sağladığı konfor ile dikkat çekiyor.

Yeni Epica’da Çekiş Kontrol Sistemi (TC), Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), ön ve arka sis farları, arka park sensörü, ön yolcu koltuğu bel desteği, sürücü-yolcu-yan-perde hava yastıkları, üç noktalı aktif gergili ön-arka emniyet kemerleri, yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı sistemi ve alarm gibi aktif ve pasif güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor.

Haberin Devamı

8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, ön ve arka sis farları, krom bagaj çıtası, 17 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar, deri döşemeli ısıtmalı koltuklar, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yağmur sensörü, 6'lı CD/MP3 çalar, otomatik katlanır elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi de standart donanımda yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!