Altın fiyatları haftanın son işlem günü ne kadar? Güncel çeyrek ve gram altın fiyatı

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları haftanın son işlem günü ne kadar Güncel çeyrek ve gram altın fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 09:34

Dolar kurunun rekor üstüne rekor kırması ardından altın piyasasındaki durum da merak konusu oldu. Dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü önceki kapanışa göre yüzde 1,4 primle 177,7 liradan tamamladı. Peki çeyrek ve gram altında son durum ne? İşte 4 Mayıs tarihli altın fiyatları!

Haberin Devamı

Altın fiyatları en çok merak edilen konulardan biri oldu. FED’in faiz kararı açıklanmasından sonra hızlı yükselişe geçen altın fiyatları hakkında son durumu merak eden vatandaşlar, 4 Mayıs güncel altın fiyatlarını sorguluyor. Altın çeşitleri içinde fiyatı en çok merak edilenlerden biri de çeyrek altın. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte oldukça talep gören çeyrek altının ne kadardan işlem gördüğü araştırılıyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadardan işlem görüyor? Çeyrek altın ne kadar?

Yatırımcıların ve hediyelik satın almak isteyenlerin merakla araştırdığı altın fiyatları, günü en çok merak edilen konularından biri oldu. Dün dolar kurundaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 2 artışla 175,4 liradan tamamlanmıştı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 293 lira, Cumhuriyet altını da 1.196 liradan satılıyor. Peki  altın fiyatları serbest piyasada bugün ne kadar?

Haberin Devamı

ALTININ ONS FİYATI YÜKSELDİ

Altın fiyatları doların bu yılın yüksek seviyelerinden gerilemesiyle ard arda üçüncü günde de yükseldi. Altının ons fiyatı yatay bir seyirle 1.310 dolar seviyesinde bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Her dönem sıklıkla tercih edilen ancak yaz aylarının yaklaşması ve düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte daha da fazla ilgi görmeye başlayan çeyrek altın fiyatları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 4 Mayıs tarihinde çeyrek altın 293 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

En çok rağbet gören ve her zaman iyi bir yatırım aracı olarak görülen Cumhuriyet altını 1.198 TL’den alıcı buluyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü ola yarım altın ise 586 TL civarlarında satılıyor.

ALTININ GRAM FİYATI NE KADAR?

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından yüzde 1,14 artışla 179,84 liradan işlem görüyor..

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!