Çeyrek altın fiyatları düşecek mi? İşte Çeyrek altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Çeyrek altın fiyatları düşecek mi İşte Çeyrek altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 11:02

Çeyrek altın fiyatları altın fiyatlarının dalgalanması ile birlikte düzenli bir seyir yakalayamıyor. Altın fiyatlarında geçtiğimiz ay ortasından itibaren kazanç sağlayacak bir yükseliş olmuştu. Çeyrek altın fiyatlarındaki artış yatırımcısının yüzünü güldürmüştü. Peki Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarındaki son durum

Haberin Devamı

Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar oldu sorusu özellikle altın yatırımcısı tarafından en çok aranılan cevap oldu. Altın fiyatlarının sürekli dalgalı bir kurda seyretmesi, çeyrek altın fiyatlarını da olumsuz etkiledi. Peki Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte Çeyrek altın fiyatlarında son durum

Altının ons fiyatı yüzde 0,5 yükselişle 1.211 dolardan alıcı buluyor. Şu dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 188 lira, Cumhuriyet altını ise 770 liradan satılıyor. Asya piyasalarında güne 1.205 dolardan başlayan altının ons fiyatı, analistlerin destek olarak nitelendirdikleri bu seviyelerde etkisini artıran tepki alımlarıyla yükselişe geçerek 1.214,56 dolara kadar çıktı. Ons altın, saat 10.25 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,5 artışla 1.211 dolar seviyelerinde dengelendi.

Haberin Devamı

Spot altının ons fiyatı bir önceki seans yüzde 0.8 değer kazanarak 13 Mayıs'tan bu yana en büyük günlük artışı kaydetti. Altının gram fiyatı 115,30 TL, çeyrek altın ise 192,06 TL'den işlem görüyor. Altın fiyatları, bir önceki seansı 10 gündür ilk kez artışla kapatmasının ardından bugün sakin bir seyir izlerken, altındaki yükselişe zayıflayan dolar ve Asya hisselerindeki gerileme katkı sağladı.

Spot altının ons fiyatı bir önceki seans yüzde 0.8 değer kazanarak 13 Mayıs'tan bu yana en büyük günlük artışı kaydederken, bugün yatay bir seyirle 1,215 dolardan işlem gördü.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARINI ANLIK TAKİP ETMEK İÇİN

Altının gram fiyatı ise ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişin etkisiyle yaklaşık yüzde 1 artışla 115,4 liraya çıktı. Dün 115,5-114,3 lira aralığında dalgalı bir seyir izleyen gram altın, günü yüzde 0,8 azalışla 114,4 liradan tamamlamıştı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!