Ceylan'ların Simena villaları 4. kez satışta

Güncelleme Tarihi:

Ceylanların Simena villaları 4. kez satışta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 17:15

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), banka borçlarından dolayı el konulan Ceylan Grubu'na ait 4'ü büyük, 14 villayı dördüncü kez satışa çıkardı.

TMSF, satışa çıkardığı Simena villalarını gazetecilere tanıttı. TMSF Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kamil Oğuz ve villaları satacak Turyap Antalya Merkez Temsilcisi Ümit Sertoğlu, villalar hakkında bilgi verdiler.
Antalya'nın Kemer İlçesine bağlı Çamyuva beldesindeki Simena Sitesi'nde Ceylan Grubu'na ait 4'ü 400 metrekare, 10'u da 200 metrekare büyüklüğündeki 14 villanın açık artırmayla satışa çıkarıldığını belirten Oğuz, 200 metrekare büyüklüğündeki villaların 190 bin, 400 metrekare büyüklüğündeki villaların da 310 bin YTL muhammen bedelle satılacağını bildirdi.
İki olimpik yüzme havuzunun bulunduğu Simena villalarında, TMSF tarafından satılacak 200 metrekarelik villaların 879 metrekare, büyük villaların da bin 643 metrekare arsa payları olduğunu anlatan Oğuz, şöyle konuştu:
“Villalar, denize 500 metre uzaklıkta. 200 metrekarelik villalarda beyaz eşya, mefruşat, zemin katında banyo, salon ve mutfak, üst katında da iki adet yatak odası ve banyo yer alıyor. Bu villalarda büyük teras da bulunuyor. 400 metrekarelik villalarda ise tefrişat, beyaz eşya, klima, yemek grupları, hazır mutfak yer alıyor. Zemin katta salon, banyo, büyük teras, mutfak, üst katta ikisi banyolu olmak üzere 4 adet yatak odası, bir oda, banyo ve teras var.”
Oğuz, 18 villadan dördünün daha önce satıldığını hatırlatarak, şöyle devam etti:
“Bu villalar, İstanbul'da olsaydı çoktan yüksek fiyata satılırdı. Villaları tanıtamadık. Müzayedede fiyatların daha da yukarı çıkacağını tahmin ediyorum. Villaları satın alanlar, sitenin sosyal etkinliklerinden de yararlanabilecek. Villalar çok ucuz fiyattan satışa çıkarıldı.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!