Çeşme’ye Sheraton’la yerleşti Le Meridien’i İstanbul’a getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’ye Sheraton’la yerleşti Le Meridien’i İstanbul’a getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2009 00:00

Çeşme’deki Sheraton Oteli ile tanınan turizmci İskender Dilek, İstanbul’a yapacağı otel için de Fransızlar’ın dünyaca ünlü otel zinciri Le Meridien ile anlaştı.

Yıl sonunda inşaat başlamayı planlayan İskender Dilek, 130 odalı oteli 18 ayda tamamlamayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Sheraton Çeşme Çeşme Oteli’nde Ramazan ayında düzenleyeceği etkinlikleri anlatan İskender Dilek, Le Meridien ile isim hakkı anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Türkiye’nin ‘ilk’i

Bu otelin Türkiye’deki ilk Le Meridien olacağına dikkat çeken Dilek, şu bilgileri verdi: “Tepebaşı’ndaki arazimiz 1200 metrekare. Şu anda otelin imar çalışmaları devam ediyor. İstanbul’da toplantı yapılacak salonlara ihtiyaç var. İstanbul’daki toplantı salonları günde 2 defa hareket görüyor. Oteli toplantılara yönelik yerleşim planı ile hazırlayacağız. Küçük kongreler yapılabilecek, 2 katı komple toplantı salonu olacak.”

İnşaata yılbaşında başlayıp, 18 ayda tamamlamak istediklerini dile getiren İskender Dilek, şöyle konuştu: “130 odalı bir otel inşa etmeyi planlıyoruz. Şehir otelleri genelde haftasonları boş oluyor. İstanbul gibi 13 milyonluk bir kentte şehir otelinin haftasonu boş olmasını kabul etmiyorum. Bu otelimizde farklı bir otelcilik yapacağız.”

1.625 TL verene 3 tatil

Sheraton Çeşme Oteli’nde ramazan ayında düzenleyecekleri kampanya hakkında bilgi veren İskender Dilek, konuklarına Avrupa’da tatil hediye edeceklerini anlattı. Dilek, “Bize 1625 TL veren 3 tatil kazanacak” dedi.

Lauda Air golfçüleri Antalya’ya taşıyacak

ÇEŞME Sheraton’un konuklarını Avrupa’ya götürecek olan Avusturya Havayolları’nın Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir, 1 Kasım’dan itibaren Antalya-Viyana seferlerini başlatacakları belirtti. Bekdemir, “Avusturya Havayolları bünyesindeki Lauda Air ile haftada 3 sefer yapacağız. 25 bin golfçüyü Antalya’ya getirmeyi amaçlıyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!