Cep’ten çıkan LÜKS HAYAT

Güncelleme Tarihi:

Cep’ten çıkan LÜKS HAYAT
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 17:44

NEW York Güney Bölge Başsavcısı Preet Brahara’nın Reza Zarrab’la ilgili hazırladığı dosyanın temel dayanaklarından birini FBI ajanlarının Zarrab’ı Miami Havalimanı’nda gözaltına aldıkları sırada el koydukları cep telefonu oluşturdu.

Haberin Devamı

Fotoğraflarla Zarrab’ın çeşitli işletmeler sayesinde önemli bir servet topladığına ve lüks hayatına dikkat çekildi. Zarrab’ın iPhone marka cep telefonundan çıkan altın tabancası, otomatik silahları, yatı, uçağı, denizaltısı, atları, külçe altınları ve toplu nakit paralarının yer aldığı fotoğraflar kanıt olarak gösterildi. 

DENİZALTI 1.5 MİLYON $
En dikkat çeken fotoğraflardan biri de denizaltında çekilmiş fotoğraflardı. Zarrab’ın fotoğrafının bulunduğu iki kişilik denizaltının fiyatı 1.5 milyon dolar. Dört DC iticileri ve şarjlı sualtı lityum pil ile 6 saate kadar su altında gidebiliyor.

Cep’ten çıkan LÜKS HAYAT

5 metre uzunluğunda, 1.90 metre genişliğinde, 1800 kilogram ağırlığındaki denizaltı 120 metre derinliğe kadar inebiliyor.

Haberin Devamı

Denizaltı ortalama 12 ile 18 kilometre arasında hız yapıyor. İçinde tuvalet, minibar, dijital ses ve görüntü sistemleri bulunan denizaltının mercekli camları sayesinde denizin dibinde yolculuk yapabiliyor, o büyülü dünyanın içine giriyorsunuz.

Cep’ten çıkan LÜKS HAYAT


BAKMADAN GEÇME!