Cep telefonu kadar ince yerli TV

Güncelleme Tarihi:

Cep telefonu kadar ince yerli TV
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 23:44

ARÇELİK, Türkiye’nin en ince ve ilk 4K Android Ultraslim TV’sini üretti.

Haberin Devamı

Şirketin global markası Beko ile lansmanı yapılacak olan 8.5mm’lik tasarıma sahip TV’de 4K görüntü teknolojisi ve 4 çekirdek işlemcili Android TV işletim sistemi bulunuyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Arçelik A.Ş. Türkiye’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, “Beko markalı yeni ürünümüz, Türkiye’de üretilen en ince ve ilk Android TV olma özelliğine sahip.

4K Android Ultraslim TV bir akıllı cep telefonu inceliğine sahip. 4K ve yeni nesil akıllı TV’lerin yaygınlaşması, yayın teknolojilerinin ve içeriklerin hızla gelişmesi ile pazardaki talebin üst segment ürünlere doğru kayması bekleniyor. Bu talepleri 2016 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası ve Yaz Olimpiyatları’nın da etkileyeceğini öngörüyoruz.

Beko olarak yeni akıllı TV çözümlerimizle televizyon izleme alışkanlıklarını değiştirerek eğlence deneyimleme portalı haline getirirken, pazardaki talebe en güçlü yanıtı, teknolojide son noktayı yakalayan Beko 4K Android Ultraslim TV ile tüketicinin karşısına çıkarak veriyoruz. Tüketicilerimiz, yakın zamanda bu ürünümüzü tüm mağazalarımızda bulabilecekler” dedi.  ‘Beko 4K Android Ultraslim TV’ Google Play Store, Google Play Movies, Google Play Games gibi servislere erişim sağlayarak kullanıcılara diledikleri içeriğe, diledikleri zaman ulaşabilme konsolsuz oyun deneyimi de sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!