‘Cep’te alacak ödül bırakmadılar

Güncelleme Tarihi:

‘Cep’te alacak ödül bırakmadılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2012 00:00

Telekomünikasyon şirketleri, uluslararası alanda ödülleri topladı. Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) Altın Küre Ödülleri’nde Van İçin Türkiye Kumbarası ile BM Özel Ödülü’nü alan Turkcell’in yanı sıra Avea, Türk Telekom ve Vodafone da ödülleri topladı.

Haberin Devamı

Türk Telekom, Altın Küre Ödülleri’nde Çevre kategorisinde ödül kazanırken, Avea da ‘Brandon Hall 2012 Excellence Awards’da üç ödül kazandı. Vodafone ise, FreeZone ile Golden World Awards’da “En İyi Sosyal Medya İletişimi” kategorisinde Büyük Ödül’ü aldı.

ÜÇ ÖDÜL ALDI

AVEA, mobil eğitim ve yetenek yönetimi alanında üç uluslararası ödül aldı. Dünya çapında kurumsal firmalara eğitim  teknolojileri konusunda danışmanlık hizmeti veren Brandon Hall Group tarafından düzenlenen ‘Brandon Hall 2012 Excellence Awards’da üç ödül alan Avea, GSM  sektöründe Türkiye’den en fazla ödülü alan şirket oldu. Avea, “Eğitimde mükemmeliyet ödülleri” ana kategorisinde bulunan “Öğrenme amaçlı en iyi oyun kullanımı” alt kategorisinde “Kozmik kazalar” projesiyle ve yine aynı kategoride yer alan “En iyi mobil öğrenme kullanımı” alt kategorisindeki “Cep Mektep” projesiyle iki altın dereceye  birden aldı. “Yetenek yönetiminde mükemmeliyet ödülleri” ana kategorisindeki “En iyi koçluk ve mentorluk” alt kategorisindeki “Koçluk programı” projesiyle de Bronz ödüle layık görüldü. Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri’nde Türk Telekom, Çevre Kategorisi’nde Doğayla Dost İletişim projesiyle ödül kazandı. Türk Telekom adına ödülü Pazarlama ve İletişim Başkanı Mehmet Ali Akarca, IPRA 2012 Başkanı Johanna McDowell’in elinden aldı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA BAŞARISI

Vodafone FreeZone ise iletişim devlerinin ödüllendirildiği Golden World Awards’da “En İyi Sosyal Medya İletişimi” kategorisinde Büyük Ödül’e layık görüldü. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, “Sosyal medya, gençlerin dünyasına açılan çoğu kapının anahtarı konumunda bulunuyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!