CENTURY 21 Türkiye 2009 ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

CENTURY 21 Türkiye 2009 ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2010 12:23

Bu yıl 7’ncisi gerçekleşen CENTURY 21 Türkiye 2009 Ödül Töreni Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen etkinlikle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

2001 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veren Amerika merkezli kurumsal gayrimenkul franchise markalarının lideri CENTURY 21, 2003 yılından bu yana başarılı ofislerini ve gayrimenkul danışmanlarını ödüllendirmeye devam ediyor.

Adile Sultan sarayında DenizBank sponsorluğunda, yaklaşık 250 gayrimenkul danışmanının katılımıyla gerçekleşen gecede hem Türkiye geneli hem de Anadolu ofisleri kategorilerinde en başarılı ofisler ve danışmanlara ödülleri verildi. Ayrıca, CENTURY 21 International tarafından CENTURY 21 sisteminde uluslararası alanda en başarılı ofis ve danışmanlara verilen Centurion ödülleri de bu gecede sahiplerine kavuştu.

Danışmanlar bazında en büyük ödül olan Grand Centurion ödülüne 3 danışman sahip olurken ( İsmail Geçim, CENTURY 21 Hedef, İstinye. Şeyda Özsoy CENTURY 21 Hedef, İstinye. Cem Şimşek, CENTURY 21 Beta, Ataşehir) 2 ofis Türkiye’de ilk defa Double Centurion ödülüne layık görüldü. (CENTURY 21 Hedef, İstinye. CENTURY Beta, Ataşehir)

Haberin Devamı

Gecede bir konuşma yapan CENTURY 21 Türkiye Genel Müdürü Sinan Şerifoğlu 7’ncisi gerçekleştirilen CENTURY 21 Türkiye ödül töreninde ödül alan danışmanlar ve ofislere gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederek “CENTURY 21 Türkiye olarak yetişmiş insan kaynağımızla gayrimenkul sektörünün kurumsallaşmasına ve gelişmesine destek oluyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!