Century 21 ticari gayrimenkule girdi

Güncelleme Tarihi:

Century 21 ticari gayrimenkule girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 15:36

Century 21, dünya çapında iddialı olduğu Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı hizmetini Türkiye’de de başlatıyor.

Haberin Devamı

Uzel Emlak çatısı altında bulunan Century 21 Türkiye, ticari gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında tüm Türkiye’yi kapsayan ciddi bir portföy oluşturdu.

Ülke çapında 95 ofiste 650 kişilik gayrimenkul danışmanının hizmet verdiği Century 21 Türkiye Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de ticari gayrimenkul çok önemli bir yatırım aracı olarak görülüyor. Century 21, bu alanda profesyonel faaliyetini başlatmadan önce orta ve uzun vadede değer kazanacak ticari yatırıma uygun gayrimenkul portfoyu konusunda da önemli bir araştırma yaptı.

Temmuz ayında tamamlanan araştırma, Türkiye’nin ticari gayrimenkul yatırımı alanında gerçek bir cazibe merkezi olduğunu da bir kez daha ortaya koydu.

Ticari gayrimenkul yatırımcılığının, dünyanın bugün geldiği noktada çok önemli bir yatırım alanı olduğunun altını çizen Uzel Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, “Türkiye’de sanayileşmemiş bölgelerin sayısı ve dünya yatırımcılarının Türkiye’de gayrimenkule dönük iddialı tavırları pazarı ilginç bir biçimde hareketlendiriyor. Century 21 olarak bugüne dek her zaman özellikle kurumsal müşterilerimize, Ticari Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı hizmetini verdik. Son derece başarılı sonuçları olan yatırımların başlangıç süreçlerinde kurumsal müşterilerimizle birlikte çalıştık. Şimdi bu alanı profesyonel hizmetlerimiz arasında fark yaratacak yeni bir servise dönüştürüyor ve odak noktası sadece ticari yatırıma uygun gayrimenkul ağını yönetmek olan bir ekip oluşturmuş bulunuyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!