Çarşaflardaki ‘Derin Tutku’

Güncelleme Tarihi:

Çarşaflardaki ‘Derin Tutku’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 00:04

ESKİ milli yüzücü Ayşegül Dinçkök’ün sualtı fotoğraflarından oluşan çalışmaları ile Zorlu Holding’in ev tekstilindeki lider markası TAÇ işbirliği yaptı.

Haberin Devamı

Ayşegül Dinçkök’ün ‘Derin Tutku’ konseptiyle çektiği fotoğraflardan hazırlanan nevresimler bu hafta satışa çıkacak. Derin Tutku  nevresimleri öncelikle 70 Linens mağazasında ve TAÇ’ın online satış sitesinde satışa çıkacak.  Bu ürünlerin tüm geliri de Akdeniz Koruma Derneği’nin Deniz Koruculuğu projesi kapsamında Gökova’nın korunmasına aktarılacak. Deniz tutkusu ile tanınan iş adamı Ahmet Nazif Zorlu, bu projeyle Gökova Körfezi’nin korunmasına el uzatacak. 

700 MİLYONLUK NÜFUS

Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, ev tekstil sektörünün Türkiye’deki en eski ve lider kuruluşu olduklarını hatırlatarak, “TAÇ, bugün yurt içi ve yurt dışı pazarlarda toplam 700 milyon nüfuslu bölgede pazar lideri konumunda yer alıyor. Ukrayna, Azerbaycan, İran, Irak, Romanya, Rusya ve Bulgaristan’da en çok bilinen ev tekstil markasıyız” dedi. Ayşegül Dinçkök, Türkiye’de neredeyse her evde bir veya iki ürünü olan TAÇ’la yaptığı işbirliğini çevrenin, doğanın ve denizin korunması için bilinç yaratmak için önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: 

Haberin Devamı

DENİZ ÇÖPLÜK DEĞİL

“Bilerek veya bilmeyerek elimizdeki deniz varlığını da kirletiyoruz. Denizin altı çöplük gibi kullanılıyor ne yazık ki. Daldığımda klozet bile gördüm. Tekne sahipleri de, plajları kullananlar da herkes denizlere sahip çıkmalı. Ben dünyanın farklı yerlerinde çekimler yapıyorum. Kurucusu olduğum Akdeniz Koruma Derneği’nin çalışmalarına çok inanıyorum. Daha önceki projemizde Egeli kadın balıkçılara dikkat çektik. Bu kez Gökova Körfezi’ne dikkat çekmek istiyoruz. Gökova’da bazı alanlar balıkçılığa, avlanmaya kapatılıyor. Bu süre içinde deniz altında yaşam artıyor, türler artıyor. O süre içinde denizden ekmeğini kazananların da aç kalmaması gerekiyor. Bu projeyle hem bölgeye destek olmayı hem de bilinçlenmeyi sağlamak istiyoruz. Deniz çöplük değil, denizleri hepimizin koruması gerekiyor” dedi.

BAKMADAN GEÇME!