CarrefourSA Manifesto ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

CarrefourSA Manifesto ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 14:31

Avrupa’da perakendecilik sektöründe lider olan Carrefour Grup ile Türkiye’nin en büyük holdingi Sabancı Holding’in ortak oldukları CarrefourSA, stratejik iletişim danışmanlığı şirketini Ekim ayı itibariyle Manifesto PR olarak belirledi.

Haberin Devamı

Ağustos 2009 tarihinde kurulmasına karşın bir yıl içinde hızlı bir şekilde büyüyen Manifesto PR'ın başında Ozan Özkan bulunuyor.

Özkan, CarrefourSA anlaşması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Şirketimiz kurulalı bir yıl oldu ama bu sektörde 10 yıldan fazla deneyimimiz var. Çalışma prensibimizde iş ortaklığından çok yol arkadaşlığı var. Bunu gören müşterilerimiz hem bizimle çalışmaktan keyif alıyorlar hem de bizim için referans oluyorlar. Perakende sektörünün lider markası CarrefourSA’nın da bu sebeplerle ailemize katılması gurur verici” diye konuştu.

Manifesto PR’ın müşterileri arasında Ağaoğlu Turizm Grubu, Altınbaş Holding, Altınbaş Kuyumculuk, Bahadır İnşaat, Baumax, Dati Holding (Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Galleria, Ataköy Marina, Park Marine), Gül Yapı İnşaat, Nycomed, Weber, Suzuki, Okan Üniversitesi, Nilpark Alışveriş Merkezi, Güral Premier Tekirova, Doubletree By Hilton Moda, Taşyapı, Porsella, Rixos, Vimjo, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding ve sanatçı Gülşen bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!