Carrefour kredi kartına Corolla

Güncelleme Tarihi:

Carrefour kredi kartına Corolla
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2002 01:48

Akbank, Carrefour Hipermarketleri'nin 39'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında bir çekiliş kampanyası düzenliyor. Sadece Akbank Carrefour Kredi Kartı sahiplerinin katılabileceği ve iki adet Toyota Corolla Hatchback marka otomobilin verileceği çekiliş kampanyası 10 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu tarihler arasında, Carrefour mağazalarında bir kerede 50 milyon lira ve üzerinde alışveriş yapan tüm Akbank Carrefour kredi kartı sahipleri çekilişe katılmaya hak kazanacak. Alışveriş tutarı 50 milyonun üzerinde olanlar ise her bir kat için bir çekiliş hakkına daha sahip olacak. Kampanyaya katılan kart sahiplerine herhangi bir şans kuponu ya da çekiliş numarası verilmeyecek. Harcamalar karttan izlenerek, çekilişe hak kazanan kart sahipleri tespit edilecek. Böylece kart sahiplerinin çekilişe katılması için ayrıca herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmayacak. Yapılacak çekiliş sonunda 2 şanslı Akbank Carrefour kredi kartı sahibi Toyota Corolla Hatchback 1.6Terra otomobil kazanacak.

Akbank Carrefour kredi kartı sahiplerine birçok ayrıcalık sunuluyor. Akbank Carrefour kredi kartıyla, Carrefour'da indirimli alışveriş ve taksit imkanından yararlanılabiliyor, kart ile yapılan tüm alışverişlerden kazanılan puanlar Carrefour mağazalarında kullanılmak üzere hediye çekine dönüştürülüyor. Carrefour tarafından sürekli olarak düzenlenen çok avantajlı kampanyalardan faydalanılabiliyor. Akbank Carrefour kredi kartına, Carrefour mağazalarından ve Akbank şubelerinden başvurulabiliyor. Carrefour'da beyaz eşyadan mobilyaya, tekstilden gıda maddelerine kadar her türlü ihtiyaca yönelik geniş ürün ve marka yelpazesi uygun fiyatla tüketiciye sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!