Cannes’nın aslanı Doğan Burda

Güncelleme Tarihi:

Cannes’nın aslanı Doğan Burda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 22:11

DOĞAN Burda dünyanın en büyük reklam ve iletişim organizasyonlarından ‘Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde Yılın Temsilci Ödülü’nü (Representative of the Year) kazandı.

Haberin Devamı

Cannes Lions Festival of Creativity ‘Representative of the Year’ Gold ödülünü Türkiye adına teslim alan Doğan Burda Reklam Grup Başkanı ve İcra kurulu üyesi Vicky Habif, “İlk defa yapılan bu yarışmada en büyük ödülü almamız bizim için çok anlamlı. 15 yıldır Doğan Grubu desteği ile Türkiye’deki reklam ve iletişim sektörünün gelişmesine ve sektörün yurt dışına açılarak tanıtımına katkı sağlayan tüm emeklerin karşılığını da bu ödül ile almış olduk” dedi. 

15 YILLIK BİRİKİM


Habif, “Ayrıca bu yıl, Ekim ayında Kristal Elma’da gerçekleştirdiğimiz Cannes Lions Ödül Töreni’nde Reklamcılar Derneği ve Vakfı, Türk reklamcılığının uluslararası pazara açılımına katkılarımdan dolayı verdikleri özel plaket ile de beni çok grurlandırdı” diyerek duygularını ifade etti. Bu yıl ilk kez gerçekleşen ‘Representative of the Year-Yılın Temsilcisi’ yarışması 96 ülkenin katılımıyla Londra’da bulunan National Portrait Gallery’de düzenlenen yemekte sahiplerini buldu. Uluslararası platformda sektörün önde gelen temsilci kuruluşlarının yer aldığı yarışmada kıyasıya rekabet yaşanırken, yılın en iyi temsilcisi Gold ödülünü 15 yıldır Türkiye temsilciliğini sürdüren Doğan Burda, Türkiye adına kazanmış oldu. 

Haberin Devamı

48 JÜRİ GÖNDERİMİ


Doğan Burda Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nin öncesi ve sonrasında yapmış olduğu duyurular, paneller, ödüllü işler sergisi, ödül törenleri, Türkiye’den bugüne kadar 48 jüri gönderimi, Türkiye Young Lions Yarışması gibi programlarla süreci devam ettirirken, 5 yıldır Cannes Young Lions/Genç Aslanlar Türkiye ana sponsorluğunu üstlenen Akmerkez ile birlikte hizmete açmış oldukları Young Lions Zone ile genç yetenekler ve yaratıcı sektörüne keyifli zaman geçirebilecekleri, sürdürülebilir özel bir mekân sundular. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!