ÇaÄŸlayan ailesini düÄŸün telaşı sardı

Güncelleme Tarihi:

Çağlayan ailesini düğün telaşı sardı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 21, 2013 12:33

EKONOMİ Bakanı Zafer Çağlayan, büyük oğlu Çağan’ın ardından küçük oğlu Kaan’ı da evlendirmeye hazırlanıyor. Okul yıllarında tanışan Kaan ile Cansu’nun düğünü 12 Nisan’da Sheraton Otel’de yapılacak. Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bakan ÇaÄŸlayan, büyük oÄŸlu ÇaÄŸan’ın ardından ailenin küçük oÄŸlu Kaan’ı da evlendirmeye hazırlanıyor. Bakan ÇaÄŸlayan’ın Çankaya Ãœniversitesi İç Mimarlık Bölümü mezunu olan 27 yaşındaki küçük oÄŸlu Kaan, hayatını 5 yıldır birlikte olduÄŸu aynı bölümden mezun olan Cansu KüliÄŸ ile birleÅŸtirecek.Â

DAVETÄ°YELER BASILDI

Uzun süredir düğün hazırlıkları yapan iki aile, sade bir düğün davetiyesi bastırdı. Çağlayan ve Küliğ ailesi 12 Nisan Cuma günü Sheraton Otel’de yapılacak düğün için başta devletin zirvesi olmak üzere bakanlara, milletvekillerine ve akrabalara da davetiyelerini yollamaya başladı.

Bir süredir düğün telaşıyla uğraşan genç çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yapması bekleniyor. Çağlayan ailesi, 29 Ekim 2011’de de büyük oğlu Kağan Çağlayan’ın Kübra Ece Çağlayan’ı da yine Sheraton’da yapılan düğünle evlendirmiş, Van’da yaşanan deprem felaketi nedeniyle de törene çiçek gönderilmemesini bunun yerine depremzedeler adına açılan hesaba bağış yapılmasını istemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!