Bursa’ya yeni nesil sağlık yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Bursa’ya yeni nesil sağlık yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2023 07:00

Türkiye’nin en büyük karma projesi Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde yer alacak ve Bursa’ya yeni nesil sağlık deneyimi yaşatacak Meditown Sağlık Merkezi’nin tanıtımı Gönlüferah Otel’de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Tanıtım toplantısına Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Metin Yurdakoş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Protokol ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Abdülkerim Baştürk, Meditown yöneticileri, sağlık profesyonelleri ve seçkin hekimler katıldı. Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, merkezin 620 bin metrekarelik inşaat alanıyla bünyesinde luxury otel, alışveriş mekânları, yeme içme ve rezidans ile birlikte birçok sosyal donatı alanını barındırdığını hatırlattı.

32 MUAYENE

Downtown’un en önemli noktalarından birinin de Bursa’ya yeni nesil sağlık hizmeti sunacak Meditown Sağlık Merkezi olduğunun altını çizen Atış, şu bilgileri verdi: “Meditown, Bursa’daki hekimleri sağlık dünya turizmi ağına dahil edecek bir çalışma konseptiyle planlandı. 32 muayenehaneden oluşan Meditown’da konumlanacak hekimlerimizin danışma hizmetleri birden fazla yabancı dil bilen profesyoneller tarafından sağlanacak. Bu hekimlerimiz ilk etapta dünyanın 6 ülkesinde oluşturulan Meditown’un sağlık turizmi ofislerinden acente hizmeti de alabilecek. Biz sağlık hizmetlerinin konaklama, yeme içme, alışveriş hatta sanatla etkileşimde olacağı bir konseptin yeni sosyal düzenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyoruz.”

Haberin Devamı

‘ÖRNEĞİNİ GÖRMEDİM’

BURSA Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Metin Yurdakoş tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Bu hizmetin Türkiye’de bir örneğini görmedim. Meditown’un uluslararası danışan portföyü desteğinin özellikle hekimlerimizin sağlık turizm alanındaki amaçlarına ulaşmalarında hızlı bir destekçisi olacaktır”  ifadelerini kullandı.

 

BAKMADAN GEÇME!