Bursa Textile Show’a 70 ülkeden alıcı geldi

Güncelleme Tarihi:

Bursa Textile Show’a 70 ülkeden alıcı geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2023 07:00

Tekstil sektörünün en önemli buluşmalarından olan Bursa Textile Show Fuarı, bu yıl da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde KFA Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

10’uncusu yapılan fuarda 180’e yakın firma, 70 ülkeden alıcıyla bir araya geldi. Firmaların verdiği demeçlerde, verimli ihracat bağlantıları kurulduğuna dikkat çekildi. 

Fuarda Ticaret Bakanlığı’nın Ur-Ge projeleri kapsamında B2B organizasyonu da düzenledi. Türk tekstil üreticilerini dünyanın dört bir yanından alıcılarla buluşturan fuar ile sektörün kalbi üç gün boyunca Bursa Textile Show’da attı. Fuarı yerli ve yabancı 7 bini aşkın iş profesyoneli ziyaret etti.

‘GÖRÜŞMELER İHRACATA YANSIYACAK’

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, tekstil sektöründe büyük tecrübeye sahip Bursa’nın ihracat pazarlarında güçlü performansını sürdürdüğünü söyledi. BTSO olarak tekstil sektöründe daha fazla markanın küresel ligde yer alması için çalıştıklarını belirten Kuş, “Sektör temsilcilerimizin dünyaya açılmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu fuarımızla farklı coğrafyalardan alıcıları Bursa’da ağırladık. Fuarda yapılan iş görüşmelerin önümüzdeki dönemde ihracata daha fazla yansıyacağına inanıyorum” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!