Bursa’dan kese ihracatı

Güncelleme Tarihi:

Bursa’dan kese ihracatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde kurulu Üstün Tekstil fabrikasında, 2007 yılından bu yana el tezgahlarında Türk hamamının vazgeçilmezi kese üretiliyor.

Haberin Devamı

Fabrikanın sahipleri Ethem Karaduman ve Sıtkı Üstün, keseleri ihraç da ediyor. Avrupalıların Fin hamamından vazgeçtiğini belirten Ethem Karaduman, “Bütün dünya Türk hamamına yöneliyor. Ürettiğimiz keseler Singapur’dan, Fransa’ya, Amerika’dan Çin’e kadar alıcı buluyor” dedi. Ürettikleri keselerin her cilde uyumlu olduğunu söyleyen Karaduman, yüz, sırt ve ayak keselerinin farklı ciltlere göre üretildiğini anlattı.

UZAKDOĞU’YA İPEK KESE

/images/100/0x0/55eb19bff018fbb8f8ab13a8


Kesenin yanı sıra peştemal ve doğal sabun üretimini de gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaduman, “Çin ve Singapur gibi ülkelere en fazla ipek ve sırt kesesi gönderiyoruz. Özelikle peştemallerimiz Fransa’dan ilgi görüyor. Kese, cildin yaşlanmasını önlemesi açısından önemli. Ancak cilde kese yapıldıktan sonra içerisinde kimyasal madde olmayan sabunların kullanılmasını öneriyoruz ve bunu da ürettiğimiz peştemal, kese ve sabun olarak bir hamam konsepti halinde satıyoruz” dedi.

SELÜLİTE İYİ GELİYOR

Cildin temiz tutulması için 21 günde bir vücuda kese yapılması gerektiğini ileri süren Karaduman, “Cildi temiz tutmak, ölü hücrelerden arındırmak, taze ve genç kalmasına yardımcı olur. Yüzde yüz doğal malzemelerden üretilen keseler sayesinde
cilt problemleri gideriliyor ve cilt yenileniyor. Özellikle kadınların önemli sıkıntılarından selülit için kese yapmak tek çare. Çünkü masaj etkisiyle kan dolaşımı hızlanıyor. Kese yapılan bir cilt nefes alıyor ve gözenekler temizleniyor. Herkesin kese yapmasını öneriyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!