Bülent Aksu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Bülent Aksu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2018 11:02

Bülent Aksu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına getirilmesinin ardından kamuoyunun araştırdığı isim oldu. Turkcell bünyesinde finansal işlerin yönetiminde yer alan Bülent Aksu, SOCAR ve Çalık Holding bünyesinde de çeşitli görevlerde bulundu. Peki, Bülent Aksu kimdir? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Bülent Aksu, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olmuştur.

Profesyonel iş hayatına Kuveyt Türk A.Ş. Teftiş Kurulunda Müfettiş olarak başlamış sonrasında 2003 yılında Çalık Holding’de sırasıyla Finans Müdürü ve Grup Finans Direktörü olarak görevini yapmıştır.

2008-2012 yılları arasında ise Akfel Grup bünyesinde CFO ve Yönetim Kurulu üyeliği görevleri yapmıştır. Enerji, petrokimya, tekstil ve denetim dâhil olmak üzere çeşitli sektörlerde finans, muhasebe, vergi ve yönetim alanlarında profesyonel yöneticilik tecrübesine sahip olan Bülent Aksu, 2012-2013 yılları arasında Azerbaycan milli petrol ve gaz şirketi SOCAR iştiraki olan Petkim Petrokimya Holding A.Ş.’de CFO ve son olarak yine SOCAR iştiraki Star Rafineri A.Ş.’de CFO görevlerinde bulunmuştur.

Haberin Devamı

Bülent Aksu Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Turkcell’de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmekteydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!