Altın fiyatları (gram, çeyrek, cumhuriyet) ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları (gram, çeyrek, cumhuriyet) ne kadar oldu Altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2019 09:18

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe doğru yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dün dolar kurundaki değer kayıplarının etkisiyle düşüş eğiliminde hareket eden gram altın, günü önceki kapanışa göre 1,5 azalışla 222 liradan tamamlamıştı. Peki, altın fiyatları (gram, çeyrek, cumhuriyet) bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Haberin Devamı

Altın fiyatları özellikle yatırım altınlarını takip eden vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Çeyrek altın ve gram altın fiyatları günün en çok merak etilen altın türleri olarak dikkat çekerken, altın fiyatlarının düne göre yükselmesinin ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında yükselişler yaşandı. Peki altın piyasasındaki son durum nedir? İşte detaylar..

Altın fiyatları, 17 Ocak Perşembe günü ne kadar olduğuyla sabah saatleri itibariyle araştırılmaya başlandı. Güne 222 lira seviyesinde başlayan ve mesai saatinin ilerlemesiyle birlikte dalgalanmasına devam eden altın fiyatları, şu dakikalarda güncel fiyatları ile sorgulanmaya devam ediyor. Peki, 17 Ocak tarihli altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, gram ve çeyrek altın fiyatları hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

ALTIN FİYATLARI 17 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ NE KADAR OLDU?

İşte, güncel altın fiyatları bilgisi;

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Son günlerdeki dalgalanmalar dolayısıyla yatırımcının yakın takibinde yer alan çeyrek altın, 17 Ocak Perşembe günü 365 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 223 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.479 liradan alınıp 1.501 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 730 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

ANLIK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!