Bu kez banka futbolculardan şikâyetçi oldu

Güncelleme Tarihi:

Bu kez banka futbolculardan şikâyetçi oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2023 07:00

Denizbank, Levent Büyükdere Şubesi Müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen futbolcular Selçuk İnan, Emrah Çolak, Emre Çolak ile tercüman Musa Mert Çetin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Üç futbolcu ile tercümanın banka müdürü Seçil Erzan’a kazanç elde etmek amacıyla doğrudan veya aracılar vasıtasıyla para teslim ettiğini şikâyetinde belirten banka, şüphelilerin ‘tefecilik’ suçunu işlediğini öne sürerek haklarında kamu davası açılmasını talep etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikâyet dilekçesine göre banka müşterisi Bülent Ç.’nin eşi, şubatta Levent Büyükdere Caddesi’ndeki bankanın şube müdürü Seçil Erzan’ın yüksek getiri vaadiyle Ali B. isimli bir kişiye 2.1 milyon dolar verdiğini ve bu paraları geri alamadığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bankanın avukatı, şikâyet nedeniyle ilgili açıklamada “Bu ilişkide bile faiz tutarları, şimdiye kadar karşılaştığımız tefecilik ötesi bir faizi içeriyor. Bilimsel görüş almak için yaptığımız müracaatta Selçuk İnan, Emre Çolak, Emrah Çolak ve Musa Mert Çetin’in, Seçil Erzan’a para teslim eden kişilerin ‘tefecilik’ suçunun bütün unsurlarını oluşturacak nitelikte olduğu ifade edilmiştir” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!