Bu firmalara ihale yasağı geldi

Güncelleme Tarihi:

Bu firmalara ihale yasağı geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2012 09:37

İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Menderes Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, bazı kişi ve kurumlara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

Haberin Devamı

İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İçişleri Bakanlığı, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Öz Elit Taş. Mat. Turz. Reklam Teks. Güz. Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Berkant Burak Aydın'ı 6 ay, Sahil Güvenlik Komutanlığı da Menemen Ticaret Odası'na kayıtlı Hasmar Yatçılık ve Denizcilik Araçları Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Servus Bilşim Teknolojileri Anonim Şirketine 6 ay süreyle ihale yasağı getirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Adana Ticaret Odasına kayıtlı Enas Nakliye Taşıma Lojistik Temizlik Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini 2 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Haberin Devamı

Menderes Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Menderes Ziraat Odası Başkanlığına kayıtlı Güven Şerif Sarıkaya'ya 5 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!