BTS, dev hukuk firması Bird&Bird ile güçlerini birleştirdi

Güncelleme Tarihi:

BTS, dev hukuk firması Bird&Bird ile güçlerini birleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2014 01:02

Başta bilgi ve iletişim teknolojileri sektörleri olmak üzere teknolojinin aktif olarak kullanıldığı sektörlerde danışmanlık hizmetleri veren Beceni-Tu¨rkekul-Sevim Avukatlık Ortaklığı (BTS), dünyanın önde gelen hukuk firması Bird & Bird ile işbirliği anlaşması imzaladı. BTS bu işbirliği ile, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya’yı içine alan geniş bir coğrafyada Bird & Bird ile güçlerini birleştirmiş oldu.

Haberin Devamı

Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya’da 26 ofisi üzerinden, 118 ülkedeki müvekkillerine bin 100 avukatı ile hukuk danışmanlığı hizmeti veren Bird & Bird 160 yılı aşkın geçmişi ile dünyanın en büyük hukuk şirketlerinden biri. Yıllık 300 milyon Euro’nun üzerinde cirosuyla Bird & Bird, 16 farklı endüstride 18 farklı uzmanlık alanında hizmet veriyor. İngiltere’nin 16. en büyük hukuk bürosu olan Bird & Bird, dünyanın ilk 100 hukuk bürosu arasında yer alıyor.

Dört yıldan fazla süredir pek çok başarılı projede Bird & Bird ile birlikte çalışan BTS, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji odaklı şirketlerine bilgi ve iletişim teknolojileri hukuku, politikası ve stratejileri üzerine geniş kapsamlı danışmanlık hizmeti veriyor. BTS, aynı zamanda dünyanın saygın hukuk firmalarını listeleyen indekslerde bilgi ve iletişim teknolojileri alanında en iyi olarak listelenmeye layık görülen tek Türk hukuk firması. Firmalara hem Türk hukuk mevzuatı konusunda, hem de teknoloji sayesinde iş dünyasının gündemine hızla giren konulardaki hukuki düzenlemeler ile ilgili danışmanlık hizmeti verdiklerini söyleyen BTS Yönetici Ortağı Yasin Beceni sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Günümüzde teknoloji, sektörlerden bağımsız olarak her iş alanının merkezinde yer alıyor. Günümüzde hukuk dünyasının, iş hayatının ve sosyal yaşamın teknoloji yoluyla gideceği yeri önceden öngörmek ve bunun hukuki altyapısının oluşması için tavsiyelerde bulunmak gibi önemli bir misyonu var. Dünyanın en saygın hukuk firmalarından biri olan Bird & Bird, uluslararası pazarlarda teknolojinin aktif olarak kullanıldığı sektörlerde önemli bir deneyime sahip. Bu işbirliğinden aldığımız güçle Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu şirketler ile uluslararası pazarlarda rekabet eden Türk firmalarına dünya standartlarında hizmet vermeye devam edeceğiz.”

TÜRKİYE CAZİP PAZAR

İmza töreni nedeniyle görüşlerini paylaşan Bird & Bird CEO’su David Kerr, “Özellikle teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerindeki müşterilerimiz için Türkiye çok cazip bir pazar. Uzmanlık alanları itibariyle, güçlü olduğumuz alanları ve yetkinliklerimizi çok iyi yansıtan BTS gibi bir firma ile mevcut işbirliğimize resmiyet kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Teknoloji ve inovasyon alanında bölgedeki liderliğini pekiştiren BTS ile birlikte bundan böyle müşterilerimize yüksek kalitede, hem yerel hem de uluslararası seviyede kapsamlı hizmet verebileceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!