Brandverse Awards kazananları ödüllerine kavuşuyor…

Güncelleme Tarihi:

Brandverse Awards kazananları ödüllerine kavuşuyor…
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2022 10:59

Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Dijital Pazarlama İletişimi Platformu’nun (DPİP) destek verdiği Brandverse Awards’ta kazanlar ödüllerine kavuşuyor. 30 Haziran’da Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek olan Brandverse Awards Ödül Töreni’nde pazarlama ve reklam sektörünün en başarılı projeleri ödüllerine kavuşacak. Ödül töreni Brandverse Awards ve Marketing Türkiye YouTube kanallarının da canlı olarak yayınlanacak…

Haberin Devamı

Sektör liderlerinin bir araya geldiği Brandverse Awards reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarındaki en güncel gelişmeler doğrultusunda tasarlanan genç, dinamik ve kapsayıcı kurgusuyla öne çıkıyor.

Brandverse Awards’ta seçkin bir jüri ve Deloitte’un uzmanlığıyla gerçekleştirilen değerlendirmelerin ışığında belirlenen kazananlar 30 Haziran Perşembe günü Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek görkemli bir törenle ödüllerine kavuşacak.

2018’den beri başarıyla düzenlenen Social Media Awards Turkey da bu yıl Brandverse Awards çatısı altında yer aldı. Social Media Awards Turkey’nin mevcut yapısıyla birlikte tüm kategoriler Sosyal Medya ve Dijital, Film, Medya, PR, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Marka Deneyimi, Strateji ve Craft bölümleri altında yer alıyor. 1 Ocak 2021 – 1 Mayıs 2022 dönem aralığında ilk kez yayınlanmış iletişim çalışmaları ve 1 Nisan 2021 – 1 Nisan 2022 dönem aralığında sergilenen sosyal medya performanslarının yarıştığı organizasyonda reklamverenlerin ve ajansların başarısı detaylı olarak değerlendirildi.
Brandverse Awards’un destekçileri…

Pazarlama iletişimi ve reklam sektörüne yön veren dört derneğin katılımıyla (Reklamverenler Derneği (RVD), Reklamcılar Derneği (RD), İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) ve Mobil Mecralar Araştırma Pazarlama ve Reklamcılık Derneği (MMA) kurulan “Dijital Pazarlama İletişimi Platformu (DPİP)” bu yıl Brandverse Awards’un destekçileri arasında yer alıyor.

Shutterstock’un de destek verdiği Brandverse Awards’un iletişim ortağı ise Demirören Medya markaları oldu. Türkiye’nin lider eğlence kanalı Kanal D, önde gelen gazetesi Hürriyet ve en çok dinlenen radyolarından Radyo D Brandverse Awards’a iletişim ortağı olarak desteğini sunuyor.
Yarışmanın açıkhava sponsorları arasında ise PANOFFECT ve Sistem9 yer alıyor.

Anadolu Efes, Kendine Has, Magnum ve Mey Diageo ise Brandverse Awards Ödül Töreni’nin destekçileri arasında yer alıyor.

KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİN NFT’SİNE DA SAHİP OLACAK

Brandverse Awards’ta kazanan markalar 30 Haziran Perşembe günü Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilecek olan törenle ödüllerine kavuşurken bir ilk de yaşanacak. Dünyada Metaverse ve NFT özelinde uzmanlaşan ilk ajanslardan Metaverse360 Agency desteğiyle kazanan markalara ödüllerinin NFT’leri de sunulacak.

Brandverse Awards’un tüm kategorilerinde geçerli olmak üzere, tüm ödül ka¬zananlara ödülleri hem fiziksel hem de NFT olarak takdim edilecek.
Pazarlama sektörünün en iyilerini buluşturacak olan Brandverse Awards Ödül Töreni’nin hem ardından başlayacak olan “Brandverse Awards After Party”de alınan ödüller kutlanacak…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!