Borçelik'e Japonya'dan mükemmellik ödülü

Güncelleme Tarihi:

Borçelike Japonyadan mükemmellik ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2008 15:38

Japon Planlı Bakım Enstitüsü (JIPM), 2005 yılından bu yana Toplam Verimli Bakım Yönetimi çalışmalarını sürdüren Borçelik’e “JIPM Mükemmellik Ödülü”nü layık gördü.

Haberin Devamı

Dünyanın en prestijli kalite-verimlilik ödülleri arasında yer alan JIPM Mükemmellik Ödülü ile Borçelik’in başarısı uluslararası çapta tescillenmiş oldu.

16 Aralık 2008, İstanbul; Borçelik, 2005 yılından bu yana sürdürdüğü Toplam Verimli Bakım Yönetimi (TPM) çalışmalarının sonucunda ”JIPM Mükemmellik Ödülü”nü almaya hak kazandı. Kuruluşların üretimde yüksek verimlilik ve kalite elde etmelerini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren JIPM, tüm kurum çalışanlarının “verimli yönetim ve bakım” kavramlarına bağlılık göstermelerini sağlamayı amaçlıyor.

Borçelik, TPM kapsamında dört yıldır ağırlıklı üretim hatlarında yapılan otonom bakım, planlı bakım, kaizen, eğitim ve yetkinlik geliştirme, yatırım, kalite ve iş güvenliği alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

JIPM Mükemmellik Ödülü ile çelik sektörüne örnek olacak bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Borçelik Genel Müdürü Erkan Kafadar, şunları söyledi:

“Kalite Borçelik için kuruluşundan bugüne ve geleceğe uzanan, sürekli gelişmeyi, yenilenmeyi gerektiren bir süreç. Bugüne kadar kalite çıtamızı yükseltmek, daha fazla verim elde edebilmek amacıyla, çoğu sektörümüzde ilk olmak üzere çok sayıda çalışma gerçekleştirdik, başarı elde ettik. Son olarak JIPM Mükemmellik Ödülü ile başarımızı uluslararası platforma taşıdık. Dört yıllık TPM çalışmalarının sonucunu bu şekilde almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. JIPM Mükemmellik Ödülü’nün ötesinde, dört yılda elde ettiğimiz deneyim bizim için önemli bir kazanım oldu. Bu konuda sektörümüz için de örnek oluşturduğumuza inanıyoruz.“

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!