Bolat, MÜSİAD Başkanlığına yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Bolat, MÜSİAD Başkanlığına yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2007 12:09

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni yönetim kurulu görev dağılımı belirlendi. Genel Başkan Dr. Ömer Bolat, tek aday olduğu 16’ıncı Olağan Genel Kurul’da yapılan oylama sonucu MÜSİAD Genel Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Haberin Devamı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) 16’ıncı Olağan Genel Kurulu yeni merkez binasında gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yeni yönetim kurulu görev dağılımı belirlendi. Genel Kurul’a MÜSİAD genel merkez üyeleri ile 27 şubesinden gelen üyeler katıldı. Genel Kurul’a, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, MÜSİAD'ın kurucu Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD eski Başkanı Ali Bayramoğlu, İstanbul İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Büyükdede ile çok sayıda üye katıldı.

MÜSİAD’dan yapılan açıklamaya göre, yönetimde 4 yeni isim yer aldı. Yönetim Kurulu üyeliklerine, Yusuf Cevahir, Hikmet Köse, Mustafa Erdem ve Ali Reis Topçu’nun seçilmesinin ardından yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında genel başkan yardımcılıklarına da Ömer Cihad Vardan, Ali Rıza Arslan, Mehmet Nuri Görenoğlu, Melikşah Utku, ve Yusuf Cevahir seçildi.

Genel Kurul'da seçilen yeni Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD tüzüğü kapsamında ilk Yönetim Kurulu toplantısında aralarından birini Yönetim Kurulu Başkanı seçiyor. MÜSİAD'ın Tüzüğü’nde 1999 yılında yürürlüğe giren bir değişiklikle Yönetim Kurulu Başkanlığı için azami 4 yıl, Yönetim Kurulu üyeliği için azami 6 yıl görev süresi sınırı bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!