Bodrum 550 yataklı yeni otele kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Bodrum 550 yataklı yeni otele kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2006 00:00

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gümbet Koyu’nda 35 dönüm alanda, Ataman Şirketler Grubu tarafından yaptırılan Rexene Resort Otel hizmete çıldı. Ataman Şirketler Grubu’na ait 260 odalı, 550 yataklı otelin açılışına Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, işadamı Şevket Sabancı, eşi Hayırlı Sabancı, Muğla Valisi M. Temel Koçaklar, Denizli Valisi Gazi Şimşek, Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, Gümüşhane Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Canlı, Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mazlum Ağan ve Hürriyet Gazetesi Ege Temsilcisi Hakan Tartan da katıldı. Konukları, Ataman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman, annesi Hikmet Ataman ve babası Hasan Ataman karşıladı.

AKDENİZ MİMARİSİ Marka tasarımı ve konumlandırması Yelda İpekli tarafından gerçekleştirilen ve Akdeniz mimarisinin Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden olan Mimar Fahrettin Aykut’un projesini gerçekleştirdiği tesiste iki alakart restoran, 80 kişi kapasiteli konferans salonu, iki yüzme havuzu, market, kuaför, SPA merkezi, dört adet bar, oyun ve çocuk alanları, sauna, hamam, mini golf sahası, masa tenisi, tenis kortu, doktor ve sağlık ekibi, evcil hayvan barınağı ve su sporları merkezi bulunuyor.

KONUKLARA ÖZEL İÇECEK Tatilde sadece dinlenilmesi, başka şeylerle ilgilenilmemesine yönelik olarak ’Hiçbir şey yapma’ sloganıyla hizmet verecek olan Rexene Resort Otel’in açılış kokteylinde, konuklara özel ’Rexonata’ içeceği sunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman "Rexene’nin, dünyadaki felsefi bir akımın Türkiye’deki ilk ve tek örneği olduğuna inanıyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!