Blokchain zirvesinde 3 bin kişi ağırlandı

Güncelleme Tarihi:

Blokchain zirvesinde 3 bin kişi ağırlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2023 07:00

AVRASYA’nın en büyük blokzinciri etkinliği olma özelliğini taşıyan Blokchain Economy İstanbul Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

3 bini aşkın katılımcıyı ağırlayan zirvede DeFi, Web3, kriptoda regülasyon gibi konular ele alındı. 80’den fazla ülkeden katılımcının takip ettiği zirveyi 70 sponsor destekledi. Dünyanın dört bir yanından kripto para ve blokzinciri ekosisteminin paydaşı olan herkese iş fırsatları geliştirme ve ağ oluşturma olanağı tanıyan etkinlik, katılımcı şirketlerin güncel ürün, teknoloji ve hizmetlerinin görülebildiği bir sergi alanına da ev sahipliği yaptı. Konferansın sponsorları arasında ise Deloitte, Hong Kong merkezli HSBC, Mastercard ve Google gibi şirketler yer aldı.

Konferansı değerlendiren MEXC Global Mali İşler Direktörü Kevin Yang, “Endüstrinin en önemli paydaşlarının yanı sıra farklı sektörlerden küresel şirketlerin de yer aldığı bu buluşma, bizim için de ürün, hizmet ve teknolojilerimizi Türkiye’deki kripto topluluğuyla yüz yüze paylaşabildiğimiz bir etkinlik oldu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!