‘Beren’in elbisesini izlerken alacaksınız

Güncelleme Tarihi:

‘Beren’in elbisesini izlerken alacaksınız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 01:54

TTNET, TV platformu Tivibu üzerinden, MasterCard ve CordisNetwork ile birlikte televizyon üzerinden e-ticaret dönemini başlatıyor.

Haberin Devamı

Tivibu Çarşı’ ismi verilen uygulamayı anlatan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, uygulamanın dünyada bir ilk olduğunu ve MasterCard ile yayılacağını anlatarak, “E-ticareti bambaşka bir platforma taşıdık. Örneğin Beren Saat’in dizisi İntikam’ı izliyorsunuz ve elbisesini beğendiniz artık onu anında alabileceksiniz” dedi.

DÜNYADA İLK

Kaya, Tivibu Ev kullanıcılarının Tivibu Çarşı uygulamasıyla artık televizyon ekranı üzerinden ve sadece Tivibu kumandasını kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabileceklerini anlatarak şunları söyledi: “Abonelerimiz, Tivibu Çarşı içinde yer alan farklı markaların mağazalarını ziyaret edebilecek, kataloglardan ürün detaylarını inceleyebilecek. Beğendikleri ürünleri MasterCard logolu tüm kredi kartları aracılığıyla güvenli bir şekilde satın alabilecek. Türkiye’den dünyaya örnek dijital çözümlerin sunulması, başarı hikayelerinin yazılması için global iş ortaklarımız ile beraber yeni uygulamalar geliştiriyoruz. Tivibu Çarşı bu vizyonun başarılı bir örneği.”

Haberin Devamı

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney, ise şöyle konuştu: “Şimdi dünyada bir ilki daha gerçekleştiriyoruz ve herhangi bir ağa bağlanabilen tüm cihazları ödeme sistemlerine entegre etme yolundaki kurumsal vizyonumuzu gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşıyoruz. Dünyada ilk kez internete bağlanabilen televizyonlar üzerinden çevrim içi ve entegre bir alışveriş çözümü sunuyoruz. Tivibu Çarşı uygulaması dünyada bir ilk, faaliyet gösterdiğimiz diğer ülkelerde de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.” Cardtek Group Genel Müdürü Murat Göksenin Güzel de “Tivibu Çarşı uygulaması sayesinde tüketiciler güvenli bir şekilde televizyonlarından alışveriş yapma şansını elde edecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!