Benzinde yüzde 4 tasarruf

Güncelleme Tarihi:

Benzinde yüzde 4 tasarruf
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2010 13:04

Petrol Ofisi, yüzde 4 yakıt ekonomisi devrini benzinde de başlatıyor.

Haberin Devamı

Petrol Ofisi tarafından geliştirilen Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 ve 97 Oktan, düzenli kullanımda yüzde 4’e varan yakıt ekonomisi sağlıyor. Güç artışı, daha uzun motor ömrü, daha sessiz sürüş gibi faydalar da sunan ürünler, 40 km/s – 100 km/s ivmelenme süresini yüzde 9’a varan oranda kısaltıyor.

Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır, müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak için yatırımlarını ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi. Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sürekli yaptığımız araştırmalar bize iki şey gösteriyor: Birincisi, müşterilerimiz bizi çok yüksek bir noktada konumlandırıyor, ikincisi ise, bizden beklentilerini de aynı şekilde yüksek tutuyor. Biz de müşterimizin gözündeki değerimizin sorumluluğu ile, onlara en iyi ürünleri sunmayı görev biliyoruz. Ürün geliştirme faaliyetlerine yılda 15 milyon dolar bütçe ayırıyoruz. Dünyanın bu alandaki bir numaralı kuruluşu Afton Chemical ile işbirliği yapıyoruz. Bu çalışmalarımız neticesinde, Yeni Nesil V/Max Performans Serisi ürün ailemiz, benzin ve motorin yakıtlarının tümünde, yüzde 4’e varan oranda yakıt ekonomisi sunuyor. Sektörde bugüne kadar elde edilmiş en yüksek değeri sunan ilk ve tek kuruluş olmaktan gurur duyuyoruz."

Haberin Devamı

Ertan Çakır, Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz 95 ve 97 Oktan için hazırlanan TV reklam kampanyasında da, Yaban karakteri ile izleyicilerin sevgisini kazanan Fırat Doğruloğlu’nun yer alacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!