Başkan aramıyoruz, ona bir şey olacak diye korkuyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan aramıyoruz, ona bir şey olacak diye korkuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2011 00:00

Fernerbahçe Başkanvekili olan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “En büyük korkum Başkan’a bir şey olması” derken, Aziz Yıldırım’ın sağlığıyla ilgili kaygılarını dile getirdi. Sürecin daha hızlı işlemesini isteyen Özdemir, yeni başkan arayışlarının olmadığını vurguladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) şike soruşturmasına yönelik açıklamasını değerlendirirken, yeni bir başkan arayışı içinde olmadıklarını vurguladı. Yıldırım, Başkan Aziz Yıldırım’ın sağlık durumuna ilişkin endişelerini de dile getirdi.
Süreç hızlanmalı
Başkanı olduğu Limak Holding’in bir açılışı nedeniyle Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde soruları yanıtlayan Özdemir, TFF’nin kararını şöyle değerlendirdi: “Hukuki süreç devam ederken aksi bir karar almanın sonrasında telafisi zor durumlara neden olabilirdi. Yargı kararını beklememiz en doğrusu. Federasyon da bu yönde karar aldı. Burada artık yargının hızlı hareket edip hızlı karar vermesi gerekiyor. Herkesin gizlilik kararı kalkana, iddianame çıkana kadar beklemesi gerekiyor.”
‘Mazaretli’ yazılıyor
“En büyük korkum Başkan’a bir şey olması” diyerek Aziz Yıldırım’ın sağlık durumuyla ilgili kaygılarını dile getiren Özdemir,, şunları söyledi: “Yeni başkan arayışımız yok. Başkana her an çıkabilir diye bakıyoruz. Arkadaşlarımızı toplantılarda mazeretli yazıyoruz. Biz Başkanı bırakmak istemiyoruz. Ve kısa sürede serbest kalacağını düşünüyoruz. Benim ise yönetimden ayrılma kararımda bir değişiklik yok. Bu işler çok zor. Aziz Başkan’ın tek işi Fenerbahçe idi. Bizim öyle değil ki.”
Fenerium geliri yükseldi
Fenerbahçe’de futboldan elde edilen gelirle 9 daldaki faaliyetlerin finanse edildiğini anlatan Nihat Özdemir, bu dönemde taraftarın takımına sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi: “2 bin 200 lisanlı oyuncumuz var. Fenerbahçe futbolun değil Türk sporunun lokomotifi. Fenerium gelirleri, geçen yılın temmuzuna göre yüzde 26-27 arttı. Forma ve tişört başta olmak üzere tüm ürünlerde satışlar çok iyi. Bu olaylar başlamadan önce 30 bin kombineyi zaten satmıştık. Taraftar takımına gerçekten sahip çıktı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!