Bankacılık sektörü masaya yatırılacak

Güncelleme Tarihi:

Bankacılık sektörü masaya yatırılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2011 13:00

Bankacılık sektörünün önemli isimleri CEO Club toplantılarında bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda ve Feryapı etkinlik sponsorluğunda düzenlenen CEO Club toplantılarında şimdi de bankacılık sektörünün önde gelenlerini buluşuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ve Feryapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova ev sahipliğinde, “Ekonomi 2012” başlığıyla gerçekleştirilecek panelde, önümüzdeki süreçte Türkiye ekonomisinde yaşanacak değişim süreci ve yaratacağı etkiler masaya yatırılacak. M. Rauf Ateş’in moderatörlüğünde yürütülecek panelin açılış konuşmasını Vodafone Kurumsal İş Bölümünden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel yapacak.

Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt, Citibank Türkiye Genel Müdürü Serra Akçaoğlu, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen ve Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü V. Derya Gürerk’in konuşmacı olarak yer alacağı “Ekonomi 2012” paneli, iş dünyasının önde gelen isimlerini ekonominin geleceğini tartışmak üzere bir araya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!