Baharın gelişini panayır ile karşılayacak

Güncelleme Tarihi:

Baharın gelişini panayır ile karşılayacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 16:13

Toskana Vadisi baharın gelişini 9 Mayıs Pazar günü “Bahar Panayırı” ile karşılıyor.

Haberin Devamı

Toskana pazarı’nda kurulacak standlarda özel tasarımların satışa sunulacağı, çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer alacağı, leziz yiyecek ve içeceklerle karınların doyacağı panayırda 7’den 70’e herkes için tüm gün eğlence garanti!.. Günün sonunda ise Luxus konseri ve Tıpatıp Show’un yanı sıra yarışma ve sürpriz hediyelerle eğlence doruğa ulaşacak.

Toskana Vadisi’nde baharın gelişi, birbirinden eğlenceli etkinliklerle 09 Mayıs Pazar günü “Bahar Panayırı” ile kutlanıyor. Özel tasarımcıların da standları ile yer alacağı Toskana Pazarı’nda panayır ziyaretçileri gönüllerince alışveriş yaparken satın alınan ürünlerin ücretlerinin bir kısmı Minik Kalplerle El Ele Derneği - MİKADER’e bağışlanacak.

Bahar Panayırı büyük küçük herkese tüm gün eğlence sunuyor

Çocuklar kendileri için hazırlanan alanda korsan gemisi, kaydırak, sihirli ada, zıpzıp, trombolin, mini tren ve atlıkarınca ile unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. Çocuklar kendilerine eşlik edecek gözetmenlerin denetiminde oyuna doyarken anne babalar da gönül rahatlığı ile günün keyfini çıkarabilecekler.

Haberin Devamı

Panayırda tüm gün boyunca mısırcı, macuncu, simitçi, pamuk sekerci, patlamış mısır ve süt mısırı satan sokak satıcıları etrafta dolanacak ve acıkan karınlar ızgaralar, ev yapımı organik yiyecekler, börekler, krepler, hot dog, döner, köfte, sucuk gibi leziz yiyeceklerle doyacak. Toskana Bahar Panayırında etkinlikler tüm gün devam ederken günün sonunda Luxus Konseri, Esporto dans gösterisi ve Tıpatıp Show ile eğlence doruğa çıkacak.

Eski zaman hıdrellezleri Toskana Vadisi’nde yeniden yaşanacak

Toskana Vadisi Bahar Panayırı ile baharın gelişinin yanı sıra Anneler Günü ve Hıdrellez kutlamaları da yaşanacak. Hıdrellezi takip eden haftasonu olması nedeniyle bir hıdrellez geleneği olan gül ağacına dilek bağlama ritüeli de Toskana Bahar Panayırı’nda yeniden hayat bulacak. Ziyaretçilerini bekleyen dilek ağacı hayallerin gerçek olması için umut olacak. Günün sonunda ise uçan fenerler yakılıp, içlerine dilekler konacak ve gökyüzüne yollanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!