Ayrıldılar

Güncelleme Tarihi:

Ayrıldılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 22:41

ABD’de ön duruşmalarına devam edilen Reza Zarrab ile aynı cezaevine konulan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, bir ay sonra farklı cezaevine nakledildikten sonra artık duruşmalara da ayrı katılıyorlar.

Haberin Devamı

Daha önce 18 Mayıs tarihi için mahkemeye birlikte getirilmelerine karar verilen Zarrab ve Atilla’nın oturumları son gece birbirlerinden ayrıldı. Atilla’nın çıkar çatışması oturumu dün görülürken, Zarrab’ın oturumu 25 Mayıs gününe ertelendi.  

Atilla’nın avukatları dünkü oturumdan sonra ise 25 Mayıs’taki Zarrab’ın oturumuna katılmamak istediklerini belirttiler. Yargıç da bunu kabul etti.  

Atilla’nın ilk defa gerçekleşen çıkar çatışması oturumunda daha önce Zarrab’a sorulan benzer sorular soruldu. Yargıç Berman Atilla’ya: Sizin için en önemli tehlike mümkün olacak bir çatışmayı önceden görememektir. Avukatlarınız hem bankaları, hem Türkiye’yi hem de size temsil ediyorlar, bunun farkındamısın? diye sordu. Atilla “Sayın yargıç bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum. Bu durumun benim için çıkar çatışması yaratacağına inanmıyorum”şeklinde karşılık verdi.

BAKMADAN GEÇME!