Aygaz’dan sonra sıra Koç Gıda’da

Güncelleme Tarihi:

Aygaz’dan sonra sıra Koç Gıda’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Koç Grubu'nun zeplini, Aygaz'ın yeni logosunu tanıttıktan sonra, şimdi de Koç Gıda'nın markalarını tanıtıyor. Zeplinin üzerinde Koç Gıda grubuna bağlı Tat, Maret, SEK ve Pastavilla'nın logoları yer alıyor. Koç Gıda bu vesileyle hazirana kadar sürecek bir kampanya düzenliyor. Evinde Tat, Maret, SEK ve Pastavilla ürünlerinden dördünü birden bulunduran ve ziyarete gelecek kampanya görevlisine gösteren herkes anında bir hediye kazanacak. Ayrıca bu dört ürünün logosunu kesip PK 45 80250 Gayrettepe adresine yollayanlar da çekilişe katılacak. 4440 hediye dağıtılacak. 40 kişiye Fiat Polio, 400 kişiye buzdolabı, çamaşır makinesi ve fırından oluşan Beko çeyiz seti, 4 bin kişiye Beko çay makinası hediye edilecek.

Çırağan Palace Avrupa 17’ncisi

Bir seyahat dergisi Conde Nast Traveler, okuyucuları arasında 1998 yılı içinde bir anket yaptı. Okuyucular, Avrupa'nın en iyi 100 otelini sıraladılar. Çırağan Palace Hotel Kempinski bu sıralamada 17'nci oldu.

Lezzet Damlası yenilendi

Başer Gıda tarafından üretilen ve ‘‘Lezzet Damlası’’ sloganıyla tanıtılan Altınözü Zeytinyağı yenilendi. Artık 1, 2 ve 5 litrelik ambalajlarda ve 500 milimetrelik özel sızma boyuyla satışa sunuluyor. Başer Gıda yalnız kendi markaları için değil, yabancı markalar için de üretim yapıyor.

Tatilya’da bedava doğum günü

Tatilya doğum günlerinde kimliğini gösteren müşterilerine kapılarını ücretsiz açmaya başladı. ‘‘Doğum günü Ücretsiz Giriş’’ faaliyeti bir yıl sürecek. Ancak pazartesi günü ve bayramlarda bu geçerli değil. Pazartesi günü Tatilya zaten kapalı oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!