Avrupa tesis yönetim ağı İstanbul’da toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupa tesis yönetim ağı İstanbul’da toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2023 09:59

Avrupa’nın 30’dan fazla ülkesinde faaliyet gösteren tesis yönetim dernekleri ve firmalarını temsil eden Avrupa Tesis Yönetim Derneği (EuroFM), 2023 Tesis Yönetim Konferansı ve Araştırma Sempozyumu’nun 9-11 Kasım günlerinde İstanbul’da gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

EuroFM’in üyeleri arasında yer alan Türkiye Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) tarafından düzenlenecek konferans, tesis yönetimi alanında çalışan iş insanları, eğiticiler, akademisyenler ve araştırmacıları Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bir araya getirecek.

EuroFM’in her sene düzenlenen ancak pandemi nedeniyle 2019’dan bu yana ara verilen konferansı, Türkiye’nin kuruluşunun 100. senesi nedeniyle İstanbul’da yapmaya karar verdiği kaydedildi.

Bu seneki konferansın ana teması “Tesis Yönetiminin gelecek neslini şekillendirmek” olarak açıklandı. Odak noktası ise dijitalleşme, döngüsellik ve kampüs yönetimi olarak belirlendi. Konferansın açılış konuşmalarını TRFMA Başkanı Erhan Demirtaş, EuroFM Başkanı Natalie Hofman, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç ve Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu Başkanı İbrahim Bozan yapacaklar.

Haberin Devamı

Prof. Cem Kılıç da küresel iş piyasası ve tesis yönetimi konusunda katılımcılara bir konuşma yapacak.
Konferans Türkiye’de büyüyen tesis yönetimi piyasasında yaşanan gelişmeler ve eğilimlere de odaklanacak. Eşref Hamamcıoğlu, Cavit Habib ve İlhan Altun TRFMA Başkanı Erhan Demirtaş’ın moderatörlüğünde düzenlenecek özel bir oturumda Türkiye piyasasını tartışacaklar.

Konferansın diğer toplantılarında dijitalleşme ve teknolojinin tesis yönetimi pazarında karar alma süreçlerini nasıl etkilediği ve eğitim süreçlerinin bu sektördeki önemine ilişkin konular ele alınacak.

Yaklaşık 30 ülkeden katılımcılar toplantıların ardından İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini de gezecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!