AVIAREPS faaliyete geçti

Güncelleme Tarihi:

AVIAREPS faaliyete geçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 11:35

Global havayolu ve turizm temsilciliği şirketi AVIAREPS Türkiye'de açtığı ofis ile faaliyete geçti.

AVIAREPS tarafından yapılan açıklamada, Avrupa'da 19 noktada kendi ofisi bulunan AVIAREPS'in, yeni pazar olarak Türkiye'yi seçtiği, kuruluşun Avrupa'daki ofis sayısının Türkiye'de açılan ofisle birlikte 20'ye ulaştığı belirtildi.

Türkiye'deki havacılık ve turizm endüstrisindeki potansiyelini açıkça ortaya koyan pazar araştırmalarının AVIAREPS'in İstanbul'da ofis açmasında önemli rol oynadığı dile getirilen açıklamada, Şirketin Genel Müdürlüğü'ne 20 yıllık havacılık ve turizm deneyimi bulunan Altuğ Bekdemir getirildi.

Açıklamada verilen bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Bekdemir, kariyerine otelcilik alanında başladı.

Avusturya Hava Yolları bünyesinde çalıştığı uzun yıllar boyunca birçok ülkede Ülke ve Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunan Bekdemir, Almanca, İngilizce ve Rusça biliyor.

AVIAREPS Üst Yöneticisi (CEO) ve Yönetim Kurulu Başkanı Michael Gaebler, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, Türkiye'de yapılanmasının şirketin Avrupa'daki varlığı için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “AVIAREPS ailesinin genişlemesinden memnunluk duymaktayız. Avrupa'nın en hızlı büyüyen ülkesi Türkiye'de bir ofisimizin bulunması bizim için çok önemli. Her gün daha fazla Türk insanı dünyaya açılıyor. Biz de AVIAREPS felsefesi olarak dünyayı insanların ayağına getiriyoruz” ifadesini kullandı.

AVIAREPS Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir ise havacılık ve turizm pazarlaması alanında uluslararası deneyimin yeni bir standart getireceğini belirterek, “Havacılık, turizm tanıtımı ve otel zinciri pazarlaması alanlarında global deneyim ve bilgiye sahip AVIAREPS ailesine katılmaktan mutluyum. AVIAREPS yüksek kalite standartları ve başarılı iş girişimleri ile sektörün beklentilerine cevap verirken, sunduğu yeni fırsatlarla Türk İnsanının dünyayı keşfetmesini kolaylaştıracaktır” görüşünü bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!