Atamalar

Güncelleme Tarihi:

Atamalar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2002 16:23

Borusan´a yeni müdür
Borusan Lojistik´in yeni genel müdürü Kaan Gürgenç oldu. 16 Haziran´da yeni görevine başlayan Gürgenç, Uludağ Üniversitesi Ekonomi Bölümü´nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi´nde iş idaresi mastırı yaptı. İş hayatına Arçelik´te başladı. Horoz Lojistik´te genel müdürlük yaptı. Gürgenç, son olarak Kordsa´da genel müdür olarak çalışıyordu.

Chovanec Swissotel´de
Swissotel İstanbul genel müdürlüğüne Jan E. Chovanec atandı. Swissotel Washington´da genel müdürlük yapan Chovanec, daha önce Ritz Carlton Otelleri´nin çeşitli yönetim kademelerinde yer aldı. Ritz Carlton Washington DC´nin genel müdürlüğünü yürüttü. Swissotel´deki bu görev değişimi 13 Haziran tarihinde gerçekleştirildi.

Mercedes-Benz´de yeni isim
Michael Tönnesmann, Mercedes Benz-Türk´e finansman, controlling ve satınalma direktörü olarak atandı. Nisan 2002´de yeni görevine başlayan Tönnesmann, Köln Üniversitesi´nde işletme eğitimi aldı. Kariyerine 1982 yılında DaimlerChrysler´de başladı. Son olarak aynı şirkette ticari işler direktörü olarak çalışıyordu.

Tezcan SBS´de
Füsun Tezcan, Siemens Business Services´de iletişim grup müdürü olarak göreve başladı. 1972 doğumlu olan Tezcan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi´nden mezun oldu. Halen Marmara Üniversitesi´nde işletme mastırı yapıyor. Altı yıl boyunca Turkcell´de görev yapan Tezcan, son olarak aynı şirkette pazarlama iletişim koordinatörü olarak çalışıyordu.

Oracle´a Türk direktör
Oracle EMEA Bölgesi ürün destek proje yönetimi direktörlüğüne Berrin Benli atandı. 1 Haziran´da görevine başlayan Benli, ODTÜ´de bilgisayar mühendisliği eğitimi aldı. 1986 yılında Bordata´da sistem analisti ve programcısı olarak iş hayatına atıldı. Turkish Aerospace´te uygulama programcısı ve Türk Eximbank´ta veri taban yöneticisi ve sistem analisti olarak çalıştı.

Sentim´e satış müdürü
Sentim´de kurumsal satış müdürlüğü görevine Tolga Eşiz getirildi. 1991 yılına İTÜ Elektrik Mühendisliği´nden mezun olan Eşiz, İstanbul Üniversitesi Ekonomi İşletme Enstitüsü´nde yüksek lisans yaptı. İş hayatına Bilkom´da başladı. Meteksan Sistem´de Marmara Bölgesi Satış Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak Sispa´da satış müdürü olarak çalışıyordu.

WOW Grubu´nda atama
World of Wonders Oteller Zinciri halkalarına yeni eklenen WOW Beach Club´ın genel müdürlüğüne Fatih Can Ekşi atandı. 1959 doğumlu olan Ekşi, Viyana Wirtschafts Üniversitesi´nde işletme eğitimi aldı. Ekşi, 1983 yılından beri turizm işletmeciliği konusunda üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Turmen Otel ve Club Manço´da genel müdür olarak görev yaptı.

Telecom Italia´ya temsilci
İtalyan Ticaret Odası Başkanı Giuseppe Alberto Moggi, Telecom Italia Group´un Türkiye temsilciliği görevini üstlendi. Moggi, Türk Pirelli Lastikleri ile Türk Pirelli Kablo´da murahhas azalığı görevini de sürdürüyor. TUSİAD, YASED ve İstanbul Rotary Klüp üyesi olan Moggi, evli ve iki çocuk babası.

Assist Line´da atama
Assist Line´da genel müdür yardımcılığı görevine Alev Kıral getirildi. 1966 doğumlu olan Kıral, ODTÜ Kimya Bölümü´nden mezun oldu. 1990 yılında Emek Hayat Sigorta´ya grup pazarlama müşteri temsilcisi olarak girdi. 2000-2002 tarihleri arasında sigortam.net sigorta reasürans brokerlık firmasında genel müdür yardımcılığı ve yeni projeler danışmanlığı görevlerinde bulundu.

Yurt, Demir Sigorta´da
Muhittin Yurt, Demir Sigorta ve Demir Hayat Sigorta´nın yeni genel müdürü oldu. 1966 doğumlu olan Yurt, İstanbul Üniversitesi´nde Matematik Eğitimi aldı. M.Ü. Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü´nde yüksek lisans yaptı. 1995 yılında Demir Hayat Sigorta´ya teknik grup müdürü olarak geçti. Aynı şirkette genel müdür yardımcılığı ve genel müdür vekilliği görevlerinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!