Atamalar

Güncelleme Tarihi:

Atamalar
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2003 17:46

Yurtiçi Kargo´da yeni isim
Yusuf Ziya Gündüz, Yurtiçi Kargo´nun yeni genel müdürü oldu. 1954 doğumlu Gündüz, işletme eğitimi aldıktan sonra yaklaşık 20 yıl Shell´in Türkiye, Fransa ve İngiltere ofislerinde çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Temmuz 2002´den beri Petrol Ofisi´nde akaryakıt satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapıyordu.

Omsan´a katılım
Ergin Erşin, Omsan Lojistik´e iş geliştirme ve satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak katıldı. 1970 doğumlu Erşin, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü´nden mezun oldu. Koç Üniversitesi´nde MBA programını tamamladı. İş hayatına 1993´te Otoyol Pazarlama´da başladı. Sırasıyla Horoz Lojistik ve Philip & Richard´s ve Adanır Lojistik´ta çalıştı.

Özuyar´a yeni görev
Nortel Networks Netaş´ın insan kaynakları direktörü Melih Özuyar, Türkiye´deki görevlerine ek olarak Nortel Networks´ün Ortadoğu ve Afrika´daki insan kaynakları direktörlüğüne getirildi. Özuyar, sorumluluk bölgesinde insan kaynakları direktörlüğünün yanı sıra, Nortel Networks´ün stratejileri doğrultusunda yeniden yapılanma çalışmalarının uygulanmasına destek veriyor.

Index´te yönetim değişikliği
Index´te genel müdür yardımcılığı görevine Mete Atama getirildi. Grup şirketlerinden Decodo´nun genel müdürlüğüne de Orkun Dizdar atandı. 1960 doğumlu olan Ataman, ODTÜ İşletme Bölümü mezunu. IBM Türk´te sekiz yıl satış departmanında çalıştıktan sonra, HP´de sektör sorumlusu olarak görev yaptı. 1971 doğumlu olan Dizdar, İTÜ Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği´nden mezun oldu. Son olarak Index´te pazarlama müdürü olarak çalışıyordu.

Setur´da atama
Setur´un Elmadağ ofisi müdürlüğüne Gökhan Dedeoğlu getirildi. 1970 doğumlu Dedeoğlu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi´nden mezun oldu. 1992´de Setur´da iş hayatına başladı. Dış turlar kapalı gruplar sorumlusu olarak görev yaptı. Daha sonra satış ve pazarlama müdürü olarak görev yaptı.

WOW´a genel müdür
World of Wonders oteller zinciri halkalarından WOW Topkapı Palace´da genel müdürlük görevine Uğur Yiğit getirildi. 1967 doğumlu Yiğit, Bursa Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Bölümü´nden mezun oldu. 1999´da WOW grubuna geçti. Yiyecek içecek müdürü olarak görev yaptı. 2003´te WOW Topkapı Palace´e genel müdür oldu.

Servus´ta iki atama
Servus Bilgisayar´ın genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi olan Agah Şahin, grup murahhas azası olarak atandı. Şahin, Servus Türkiye, Romanya ve Provus Türkiye, Romanya şirketlerinden sorumlu murahhas aza oldu. Servus Bilgisayar´ın genel müdürlük görevine ise, pazarlama ve müşteri ilişkileri direktörü Hakkı Eren getirildi. Eren, İngiltere´de Sussex Üniversitesi´nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi aldı. (İKİ FOTOĞRAF GİRECEK)

Yaka, Select KRM genel müdürü
Select KRM´nin genel müdürlüğüne Altuğ Yaka getirildi. 1990´da Bilkent Üniversitesi Otel İşletmeciliği Bölümü´nden mezun olan Yaka, Harvard Üniversitesi´nde pazarlama yönetimi programına katıldı. Swissotel´de satış temsilcisi olarak iş hayatına atıldı. Son olarak Regus´da Akdeniz ve Ortadoğu bölge iş geliştirme müdürü olarak görev yapıyordu.

Siemens´te terfi
Funda Taboğlu, Siemens Mobile´ın yeni pazarlama müdürü oldu. Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü´nden mezun olan Taboğlu, Boston Üniversitesi´nde işletme mastırı yaptı. İş hayatına 1947´de Deloitte Touche´da başladı. Taboğlu, 2001´den beri Siemens Mobile Türkiye´de pazarlama iletişimi müdürlüğü görevini yürütüyordü.

Metro´dan yurtdışına transfer
Metro Cash & Carry´de Rojda Zengin, Mart ayından itibaren Almanya´da, Romanya ve Macaristan´dan sorumlu bütçe ve planlama uzmanı olarak görev yapacak. Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi´den mezun olan Zengin, şirketin düzenlediği kısa süreli yurtdışı eğitim programlarına katıldı. Metro Cash&Carry´de bütçe ve planlama departmanında finansal kontrolör olarak çalışıyordu.

Tütüncü, Ankara Emeklilik´te
İlker Cem Tütüncü, Ankara Emeklilik´in mali ve idari işler finansman ve bilgi işlemden sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı. 1969 doğumlu Tütüncü, ODTÜ´de bilgisayar mühendisliği eğitimi aldı. İş hayatına 1990´da Datasel Bilgisayar´da başladı. Son olarak Ankara Hayat Sigorta´da mali ve idari işler grup müdürü olarak görev yapıyordu.

LPG Derneği´nde yeni yönetim
Bedii Okyay, Türkiye Likid Petrol Gazcıları Derneği´nin yönetim kurulu başkanlığına ikinci kez seçildi. Derneğin on üç kişilik yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Selim Şiper, Orhan Alkan, Yılmaz Ünal, Asaf Sasaoğlu, Osman Civanbey, Erdeşen Kobaş, Hüseyin Latifoğlu, Fehmi Arıkan, Metin Kubat, Hakan Türker, Hakan Karadeniz, Atılay Kurt.

Shell´de atama
Shell Türkiye´de perakende satışlar müdürlüğü görevine Ahmet Erdem getirildi. 1965 doğumlu Erdem, İTÜ´de İnşaat Mühendisliği okudu. 1990´dan beri Royal/Dutch Shell Şirketler Grubu´nun çeşitli birimlerinde yöneticilik yaptı. Erdem son olarak Shell Türkiye ve Yunanistan´da perakende satışlar yatırım müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!