Atama... Transfer... Atama...

Güncelleme Tarihi:

Atama... Transfer... Atama...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2003 14:55

Haberin Devamı

Altındağ Tesla'da

Tesla Bilişim'de halkla ilişkiler müdürlüğü görevine Aykut Altındağ getirildi. Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun olan Altındağ, çalışma hayatına 1989'da Eta Bilgisayar'da eğitim destek uzmanı olarak başladı. Micro-Com Bilgisayar'da satış ve halkla ilişkiler müdürü, Deta Bilgisayar'da halkla ilişkiler ve internet koordinatörü olarak görev yaptı.

ICVB'ye genel müdür

ICVB'de genel müdürlük görevine Handan Boyce getirildi. 1965 doğumlu Boyce, Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmecilik Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına Ramada Otel'de ön büro müdürü olarak başladı. Klassis Resort Otel'de genel müdürlük yaptı. Klassis Golf Club'ın müdürlüğünü de yürüttü. Nisan ayında yeni görevine başladı.

Eutelsat'a yeni başkan

Haberin Devamı

Avrupa Uydu Operatörleri Derneği'nin (ESOA) 2003 yılı başkanlığına Eutelsat'ın yönetim kurulu başkanı ve CEO'su Giuliano Berretta seçildi. Berretta, ESOA'daki görev süresi biten Ses Global'in başkanı Romanian Bausch'in yerine seçildi. New Skies'in başkanı ve CEO'su Dan Goldberg de kurulun başkan yardımcısı oldu. İki görev de bir yıllık dönemi kapsıyor.

HP'ye katılım

Seza Babaoğlu, HP Görüntüleme ve Baskı Grubu (IPG) pazarlama müdürü oldu. Nisan başında yeni görevine başlayan Babaoğlu, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1991'den bugüne Karma Bilgisayar, HP Türkiye, Mikroset Bilgisayar, HP Almanya'da çeşitli görevlerde bulundu.

Treda'da atama

Treda Bilişim'de genel müdürlük görevine Günnur Aktoros atandı. 1985'de ODTÜ İşletme'den mezun olan Aktoros, çalışma hayatına Bimsa'da sistem geliştirme uzmanı olarak başladı. Sırasıyla Bilpa, Superonline, Türk.Net ve iLab'da çeşitli görevlerde bulundu. Aktoros, yeni görevine atandığı tarihe kadar, TradeOrbis genel müdür yardımcısı olarak çalışıyordu.

Yumrukçallı'ya ek görev

EMC'nin Türkiye ofisi satış danışmanlığı grup müdürü olarak görev yapan Behçet Yumrukçallı'nın sorumlu olduğu bölgeye Yunanistan'da eklendi. 1968 doğumlu olan Yumrukçallı, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Bölümü'nü bitirdi. New Orleans Üniversitesi'nde Bilgisayar Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Netaş ve Reuters çeşitli görevlerde bulundu.

Haberin Devamı

Ergüneç 3Com'da

Eril Ergüneç, 3Com Türkiye'de Ankara Bölgesi satış sorumlusu olarak göreve başladı. 1972 doğumlu olan Ergüneç, Hacettepe Üniversitesi'nde Kimya Mühendisliği eğitimi aldı. 1998-2001 yıllarında Panasonic Türkiye'de proje satış müdürü olarak çalıştı. Ardından Sekom'da satış yöneticisi olarak görev yaptı.

Bnet'e kanal müdürü

Bnet, Kemal Karabayır'ı kanal satış müdürü olarak bünyesine kattı. Marmara Üniversitesi'nden mezun olan Karabayır, kariyerine Armada Bilgisayar'da başladı. Burada sırasıyla 3Com ve Enterasys Networks ürünlerinin kanal yapısı ve proje takibinden sorumlu satış müdürü olarak çalıştı. Birçok LAN ve WAN projesinin oluşturulmasını sağladı.

Haberin Devamı

Metis'e İK koordinatörü

Metis'de insan kaynakları koordinatörlüğü görevine Rüyam Yılmaz getirildi. 1969 doğumlu olan Yılmaz, 1991'de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. İş yaşamına Impexbank İnsan Kaynakları Bölümü'nde başladı. Oracle'da finans ve idari işler koordinatörü olarak görev yaptı. İktisat Bankası'nda insan kaynakları yönetmeni olarak çalıştı.

Ömür HP'de

Velda Ömür, HP'de Designjet yazıcılarının sorumlusu olarak göreve başladı. 1968 doğumlu olan Ömür, ODTÜ İnşaat Mühendisliği'nden mezun oldu. Abakus'de satış sorumlusu, Olivetti'de satış koordinatörü, Veritek'te satış temsilcisi olarak görev yaptı. Son olarak Xerox'da renkli ürünler ve doküman üretim sistemleri satış müdürü olarak çalışıyordu.

Haberin Devamı

Tepum'a transfer

Tepum Teknoloji'de genel müdürlük görevine Cem Soysal getirildi. 1964 doğumlu olan Soysal, İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Pace Üniversitesi'nde  Bilgisayar Bilimleri konusunda yüksek lisans yaptı. ABD'de Baras-Jersey Tekstil Grubu'nda ernformasyon sistemleri yöneticiliği yaptı. Son olarak Vestelnet'te genel müdür olarak çalışıyordu.

Arena’dan Transteknik’e

Hanzade Aytaçlı, Transteknik'te pazarlama müdürü olarak göreve başladı. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Aytaçlı, Ericsson'da ürün müdürü olarak çalıştı. En son Arena'da ürün müdürlüğü görevini yürütüyordu. Aytaçlı, yeni görevine mayıs ayında başladı.

Haberin Devamı

Servus'ta iki atama

Dr. Emre Can, Servus Türkiye Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. ODTÜ mezunu olan Can, aynı üniversitede yüksek lisans yaptıktan sonra doktorasını ABD'de Purdue Üniversitesi'nden aldı. Servus'ta kurumsal sistemler direktörlüğü görevine ise Tevfik Çalış getirildi. Çalış, ODTÜ Elektronik'ten mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans yaptı.


Akça’ya yeni görev

Gökhan Akça, KoçSistem İstanbul Bölgesi satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu. ODTÜ'de ekonomi okuyan Akça, iş hayatına 1991'de IBM Türk'te başladı. 2000'de Benkar'da genel müdür yardımcısı, 2001'de Cisco Systems'ta kurumsal müşteriler ve KOBİ'lerden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Son olarak Tepum'da genel müdür yardımcısı olarak çalışıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!