Atama...Transfer...

Güncelleme Tarihi:

Atama...Transfer...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2002 13:56

Bilgiç Medya-Net´te
Aykut Bilgiç, Medya-Net´te reklam satış müdürlüğü görevine getirildi. Medyada reklam satış-pazarlama sektöründe yedi yıldır çalışan Bilgiç, 1974 doğumlu. Daha önce Dünya Gazetesi, USP Reklamcılık, Türkiye Gazetesi, Tv8 ve ARBOmedia Reklam Satış Pazarlama´da görev yaptı. Yeni görevine 3 Haziran tarihi itibariyle başladı.

Kolat, TBV´de
Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) Ankara Temsilciliği´ne Dr. Aydın Kolat getirildi. 1952 doğumlu olan Kolat, 1975 yılında ODTÜ Fizik Bölümü´nü bitirdi. 26 yıldır aktif olarak çalışma hayatının içinde bulunan Kolat, son olarak İnterAK Bilgisayar Danışmanlık Eğitim şirketinde genel müdür olarak görev yapıyordu. Kolat evli ve iki çocuk CPG´ye finans müdürü
Ericsson Enterprise´ın Türkiye´deki yetkili iş ortağı olan CPG´nin yeni finans müdürü Bilgin Çelik oldu. İş yaşamına Pizza Hut´ta muhasebe müdürü olarak başlayan Çelik, daha sonra sırasıyla Orkar Tekstil, Orta Anadolu ve ICS´de çalıştı. Son olarak Ericsson İletişim´de muhasebe müdürü olarak görev yapıyordu.

Koç Turizm´de atama
Alper Can Bulcum, Koç Holding Turizm Grubu ve Divan Otelleri Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi. 1989´da Hacettepe Üniversitesi Otel Yöneticiliği bölümünden mezun olan Bulcum, kariyerine Sürmeli Oteli´nde resepsiyonist olarak başladı. Son olarak The Ritz-Calton İstanbul Oteli´nde gelirler müdürü olarak çalışıyordu

Koç.net´te atama
Koç.net´te teknik genel müdür yardımcılığı görevine Erdem Kayhan Gürbüz getirildi. 1988 ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden lisans derecesi alan Gürbüz, 2001 yılında Koç Üniversitesi´nde MBA programını tamamladı. İş hayatına 1989 yılında TCMB´de başladı. 29 Mart tarihi itibariyle yeni görevine başlayan Gürbüz, evli ve bir çocuk babası.

Tınaztepe Tepum´da
Fehmi Tınaztepe, Tepum Teknoloji´de genel sektörden sorumlu satış müdürü olarak göreve başladı. İş yaşamına Altınyıldız grubunda ürün grup müdürü olarak başlayan Tınaztepe, en son Document Management Turkey ve File Net´te satış müdürü olarak görev yapıyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Tınaztepe, İngilizce biliyor.

Artuç Infonet´te
Infonet teknik servis müdürlüğü görevine K. Serdar Artuç getirildi. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Artuç, yüksek lisansını ABD´de Brown Üniversitesi´nde yaptı. Daha önce Ultra Kablolu TV, Cine5 Filmcilik ve Show TV´de teknik yöneticilik görevlerinde bulundu.

Akbank´ta atama
Ethem Tuncel, Akbank yurtdışı teşkilat koordinasyonundan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine getirildi. Tuncel, Ocak 2002´den beri Sabancı Holding Bankacılık ve Sigortacılık Grubu´nda başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Syracuse-New York Üniversitesi´nde Endüstri Mühendisliği eğitimi alan Tuncel, mastırını Michigan Üniversitesi´nde yaptı.

TEGV´ye yeni müdür
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) genel müdürlüğüne, yönetim kurulu kararı ile Günseli Tarhan atandı. Tarhan, Chicago Üniversitesi Ekonomi bölümündan mezun oldu. Son olarak kendi kurduğu yönetim danışmanlığı şirketinde hizmet veriyordu. 1955 İzmir doğumlu olan Tarhan, evli ve iki çocuk annesi.

Koçak İlaç´ta atama
Koçak İlaç´ta satış ve propaganda faaliyetleri koordinatörlüğü görevine Bülent Ecevit getirildi. İnşaat mühendisliği okuyan Ecevit 1966 doğumlu. 1988´de ilaç endüstrisine girdi. En son Alman Dr. Scheffler Sağlık Ürünlerinin Türkiye organizasyonunda satış ve pazarlama direktörlüğü görevini yürütüyordu. Ecevit, evli ve iki çocuk babası.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!