Antalya’ya Maldiv konsepti

Güncelleme Tarihi:

Antalya’ya Maldiv konsepti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2023 07:00

Maldivler’de Joali Maldives ve Joali Being isimli 2 otel yatırımı bulunan Gürok Grup, Maldiv konseptini ve ultra lüks hizmet deneyimini Türkiye’ye taşıyor.

Haberin Devamı

Antalya Sorgun’da bulunan her şey dahil konseptli Ali Bey Oteli’nin yanında, havuzlu villalardan oluşan Bijal isimli yeni bir otel markası konumlandıran grup, burada geceliği 2 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla hizmet verecek. Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, yatırımın maliyetinin 20 milyon doları bulduğunu belirterek, “Türkiye’nin global turizm pastasından daha çok pay alması için özgün konseptlerle yatırımların artması gerek. Turizm denizle sınırlı kalmamalı. Deniz turizminde ise her şey dahil yerine ‘her şeyi dahice’ kurgulanmış yeni konseptler üretmeye ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

BİJAL YURTDIŞINA DA TAŞINACAK

Argat sözlerine şöyle devam etti: “BIJAL ile Antalya’da 20 milyon dolar yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımımızla, ülkemize döviz girdisi sağlayarak cari açığa katkı sunmaya ve istihdam yaratan turizm sektörünü büyütmeye devam edeceğiz.” Argat, Bijal markasını yurtdışına da taşımayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!