Ankara Üniversitesi 6 öğretim üyesi alacak! Ankara Üniversitesi personel alım ilanı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Üniversitesi 6 öğretim üyesi alacak Ankara Üniversitesi personel alım ilanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2021 02:06

Ankara Üniversitesi 6 öğretim üyesi alacak. Ankara Üniversitesi öğretim üyesi ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlandı. İlana son başvuru tarihi 14 Ocak olarak duyuruldu.

Haberin Devamı

 

Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle unvanı belirtilen Üniversitemiz akademik birimlerinde açık bulunan kadrolara 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre YÖK-Gelecek Projesi kapsamında “Özellikli ve Öncelikli Alan” ile diğer alanlarda öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör ve doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılacaktır. Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların “Ankara Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme İlkeleri”nde belirtilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Profesörlük ve doçentlik kadrosuna başvuracakların; Rektörlük Personel Daire Başkanlığına; Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların ilgili birimlere bir dilekçe ve ekinde aşağıda içeriği belirtilen dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayınız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!