Anadolu Isuzu’nun Comvex'e özel lansman

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Isuzu’nun Comvexe özel lansman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2011 13:59

Anadolu Isuzu COMVEX İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda 9,5 metrelik Citibus lansmanı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 27 Kasım’a kadar açık kalacak olan COMVEX İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda, Novo, Novociti ve Turkuaz otobüsleri, N serisi kamyon ve kamyonetleri ile D-Max 4x4 ve 4x2 Limited Edition araçlarını sergileyen Anadolu Isuzu, 9,5 metrelik yeni aracı Citibus’ın sürpriz lansmanını gerçekleştirdi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2. salonda 1140 metrekarelik Isuzu standında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtımı yapılan Isuzu’nun yeni modeli Citibus daha düşük dönüş yarıçapı ve 9,5 metrelik boyuyla toplu taşımada büyük otobüs kullanmanın mümkün olmadığı alanlara çözüm getiriyor.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer L. Ablay,  Isuzu Motors Limited Bölge Genel Müdürü Hiroshi Hisatomi, Itochu Corporation temsilcisi Daisuke Shin ile Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, tanıtımı yapılan Euro 5 emisyon standartlarına uygun Citibus, 204 beygir motor gücüne sahip yere sürekli aynı açıyla basan lastikleri sayesinde daha iyi yol tutan, yolcusuna konfor, sürücüsüne rahatlık, daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!