Altınyağ'dan 32 milyon TL'lik sermaye artırımı

Güncelleme Tarihi:

Altınyağdan 32 milyon TLlik sermaye artırımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2012 14:33

Endeks A.Ş. bünyesinde yer alan ve ALYAG kodu ile İMKB'de işlem görmeyi sürdüren Altınyağ Kombinaları'nın 27 milyon 639 bin 480 TL'lik sermayesi, 60 milyon TL'ye çıkarılacak.

Haberin Devamı

Şirketin 3 Mayıs 2012 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan karara göre, şirket ortaklarından Enver Çevik, Mehmed Nureddin Çevik ve Masum Çevik'in; sermaye artırımı dolayısıyla ortaya çıkacak rüçhan haklarını, şirkete ödedikleri sermaye avansı ve cari hesap alacaklarına mahsuben kullanmaları öngörülüyor. Rüçhan hakkı kullanımı sonrasında kalan payların ise, İMKB Birincil Piyasa'da satılması planlanıyor.

 

AltınyaÄŸ Kombinaları'nın 3 Mayıs 2012 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı'ndan sermaye artırım kararı çıktı.ÂBuna göre ÅŸirketin ödenmiÅŸ sermayesi nakit ve bedelli olarak yüzde 117.08 oranında artırılarak 60 milyon TL'ye yükseltilecek. Åžirket ortaklarından Enver Çevik, Mehmed Nureddin Çevik ve Masum Çevik'in, rüçhan haklarını ÅŸirkete ödedikleri sermaye avansı ve cari hesap alacaklarına mahsuben kullanmaları öngörülüyor. Kalan payların ise Ä°MKB Birincil Piyasa'da satışa sunulması planlanıyor. Yönetim Kurulu, konu ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve sermaye artırımı ile ilgili iÅŸlemlerin baÅŸlatılmasına oybirliÄŸi ile karar verdi. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!