Altın fiyatları günün sonunda ne kadar oldu? 29 Ekim çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları günün sonunda ne kadar oldu 29 Ekim çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 10:35

Altın fiyatları ne kadar oldu sorusunun yanıtı döviz işlemlerini yakından takip eden vatandaşlar tarafından sorgulanan ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Günün kapanışında çeyrek altın 356 liradan işlem görürken, gram altın fiyatları 218 lirada seyretti. İşte, 29 Ekim çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum.

Haberin Devamı

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle son durumu en çok merak edilenlerden biri de altın fiyatları. Bugün resmi tatil olması nedeniyle piyasalar kapalı ancak, altın fiyatlarının son durumuna yönelik araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Peki, çeyrek altın ne kadar oldu? Altının gram fiyatı ne kadar? İşte, 29 Ekim'den güncel gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın: Yatırım yapmak ve hediye amaçlı satın almak isteyenlerin araştırdığı çeyrek altın, 356,02 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Gram altın: Düşüş trendinde olan altının gramı, 218,67 liradan alınırken 218,68 lira seviyelerinde satılıyor.

Cumhuriyet altını: Fiyatı en çok merak edilen altın türlerinden biri de Cumhuriyet altını, 1.509'den satılan Cumhuriyet altını, 1.479 liradan alınıyor.

Haberin Devamı

29 EKİM GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!