Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? 25 Mayıs güncel altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu 25 Mayıs güncel altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 13:53

Yeni günün başlamasıyla birlikte altın piyasalarındaki son durum ve güncel altın fiyatları araştırılmaya başlandı. 25 Mayıs altın fiyatları hakkında bilgi edinmek isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar, 'Çeyrek altın ne kadar oldu' 'Altının gram fiyatı ne kadar?' gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, altın ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar?

Haberin Devamı

Altın piyasalarındaki son durumu ve önemli gelişmeleri takip eden yatırımcılar, güncel altın fiyatları ve piyasalardaki son durumu öğrenmek istiyor. Bunun yanında son durumu en çok merak edilen altın türü ise çeyrek altın oldu. Hediyelik altın almak isteyenlerin gözdesi olan çeyrek altın, hafta sonun yaklaşmasıyla birlikte en çok konuşulan konulardan biri oldu. İşte, 25 Mayıs güncel altın fiyatları...

25 MAYIS GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altın almak ya da elindeki altını bozdurmak isteyen vatandaşlar altın fiyatları hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar internette 'Çeyrek altın ne kadar? ' Gram altında son durumu ne oldu?' gibi sorularına yanıt arıyor. İşte altın fiyatlarındaki son durum...

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Düğün sezonun yaklaşmasıyla birlikte fiyatı en çok merak edilen altın türü çeyrek altın oldu. Vatandaşların sıklıkla tercih ettiği çeyrek altın 326 TL'den satılıyor.

Haberin Devamı

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Gram altının fiyatı sabah saatlerinden bu yana, 199.17 lira seviyelerinde seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapanların sıklıkla tercih ettiği Cumhuriyet altını ise 1.327 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü ola yarım altın 652 lira civarlarında işlem görmeye devam ediyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!