Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu Kapalıçarşı altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 12:06

Altın fiyatları için araştırmalar yeni günün ilk işlem dakikalarından bu yana sürüyor. Özellikle yatırımcıların öncelikli tercihi gram ve çeyrek altının son durumu sık sık sorgu konusu oluyor. Dolar kuru ve altının ons fiyatından bulduğu destekle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gramı güne yatay seyirle başladı. Peki öğleden sonra piyasalarda son durum ne? Çeyrek altın ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne durumda? İşte detaylar!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarının yeni haftanın 2. gününde ne kadar olduğu merak ediliyor. Dün, dolar kuru ve altının ons fiyatından bulduğu destekle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,64 değer kazancıyla 171,3 liradan tamamladı. Peki altın piyasasında bugün durum ne? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, gram altın fiyatı düştü mü? İşte 3 Nisan altın fiyatları!

Altın fiyatları, New York'ta dün gerçekleşen sert satışların ardından ABD endeks vadeli kontratlarındaki yükselişin riskten kaçınma eğilimini azaltması sonucu düştü. Spot altın, Pazartesi günü yüzde 1.2 yükseldikten sonra yüzde 0.2 düştükten sonra Şanghay saati ile 11:10'da ons başına 1,339.08 dolara geriledi.

ÇEYREK VE GRAM ALTINDA SON DURUM

Altının gram fiyatı, güne yatay seyirle başlamasının ardından 171,2 lira seviyelerinde dengelendi. Saat 14.45 itibariyle gram altın 171 lira, çeyrek altın 279 lira ve Cumhuriyet altını 1.134 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 281 lira, Cumhuriyet altını da 1.142 liradan satılıyor.

Kapalıçarşı'da çeyrek altın 281 lira, Cumhuriyet altını da 1.145 liradan satılıyor.  Uzmanlar, Çin’in, ABD’nin uyguladığı gümrük vergilerine misilleme yapacağı beklentisinin altın fiyatlarında yükselişe neden olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

ANLIK ALTIN FİYATLARI

BAKMADAN GEÇME!