Altın Çadır Günleri'ne ilgi ikiye katladı

Güncelleme Tarihi:

Altın Çadır Günlerine ilgi ikiye katladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2011 14:25

Geçen yıl gördüğü yoğun ilgi üzerine geleneksel hale dönüşen Atasay Altın Çadır Günleri, dört günde ziyaretçi rekoru kırdı.

Haberin Devamı

Çadır’a alışveriş için gelen ziyaretçi sayısı geçen yıla göre yüzde 100 artışla 20 bin kişiyi geçti. Ciroda ise yüzde 43 artış yaşandı.

Atasay’ın Yenibosna’daki fabrikasında düzenlenen Altın Çadır Günleri, kapsamında stoklarla sınırlı olan ve 20 TL’den 80 bin TL’ye kadar maliyetine fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini setler yer aldı.

Üç bin modelden oluşan 10 bine yakın ürünün satışa sunulduğu Altın Çadır’da, tektaş pırlanta yüzüklerden fantezi setlere kadar tüm ürün grupları yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin ikinci gününde çadırın en pahalı 3 karat tek taş pırlanta yüzüğü 29 bin 700 TL’ye alıcı buldu. Karat tektaş üstüne olan yoğun ilgiden dolayı Atasay, fiyatları 40 ila 80 bin TL arası değişen üç adet tek taş pırlanta yüzüğü de Altın Çadır’da satışa sundu.

Haberin Devamı

Bekleme çadırında ikramlar yapıldı

Altın Çadır’a gelen takı tutkunlarının soğuktan etkilenmemesi için bekleme çadırı oluşturan Atasay, numara alıp kendilerine ayrılan sandalyelerde alışveriş sırasının gelmesini bekleyen müşterilere çay, kahve, simit, poğaça ve sıcak çorba ikramı gerçekleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!