Akıllı dönüşüm başlattı

Güncelleme Tarihi:

Akıllı dönüşüm başlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2014 01:19

YERLİ teknoloji şirketlerinden Casper, yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Casper Genel Müdürü Yalçın Yıldırım, Casper Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı, Casper Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Şaldanlı ve Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök’ün katıldığı etkinlikte tanıtılan Casper VIA V4 adındaki yeni modelde, 4.7 inçlik IPS ekran ve 4 çekirdekli turbo işlemci bulunuyor.

Haberin Devamı

Barındırdığı özelliklerle enerji tasarrufu sağlayan modelde, 13 megapiksel arka kamerasıyla HD kalitesinde video çekebiliyor. VIA V4’ün 16 GB’lık sabit hafızası, mikro SD desteğiyle 32 GB daha yükseltilebiliyor. Android işletim sistemiyle çalışan cihazda, işaretlerle hızlı arama, akıllı bekleme, sesli çekim ve hareket tanıma teknolojileri bulunuyor.

Şirketin geçen yıl 3 farklı modeliyle 6 ayda gerçekleştirdiği akıllı telefon sayısı ise 50 bin olarak açıklandı. Yeni akıllı telefon modeli VIA V4 ile bu rakam 2014’te 200 bin adede ulaşacak. Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, “2013’te üç akıllı telefon modelimizle kullanıcılarımızın karşısındaydık. Dördüncü modelimiz V4’le beraber, sene sonunda satışları dörde katlamayı hedefliyoruz” dedi. Casper VIA V4 999 TL’lik fiyatla raflardaki yerini alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!